Şimdi Ara

issey miyake mi armani black code mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar parfüm almayı düşünüyorum da 2 parfüm arasında kararsız kaldım.İssey Miyake L'eau Bleue ile Armani black code hangisini tavsiye edersiniz?

• İssey Miyake L'eau D'issey..
  • kesinlikle black code kendim kullanıyorum herkes bayılıyo
  • black code derim.... ama isamiyakenin hasta olunan versiyonunu bulkabilirsen al.. ama onu adı ne bilmiyorum.... bizim kızlar sölüyodu ama ...
  • armani kesinlikle kendimde kullanıorum gayet memnunum
  • issey miyakenin kokusu hemen gidiyor, armaniyi kullanma şansım olmadı, sana tavsiyem eternity dir, dehşet seksi kokarsın ama o da hafif kokudur uçabilir çabucak.
  • ArmaNi ßLack Code adı yeter düşünmeden aLıp kuLLanaßiLrsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Armani Black Code" adında bir parfüm yok , şuan ismi "Armani Code" black kalktı yani.Geçen hafta 75ml'liğini Boyner den "167 ytl'ye" aldım.Daha önce de kullanıyordum zaten ki çok kral parfümdür.
    Şimdi bi konuya daha değinicem , mesela bazı arkadaşlar , "sıkıyorum sıkıyorum 30 dk sonra burnuma koku gelmiyor yahu , o kadar da para verdik vs.vs" gibi isyanlarda oluyor , pafüm ilk sıkıldığında haliyle kendimize kokuyor yoğun bi biçimde ancak bi zaman sonra burun o kokuya alıştığı için , sanki başkalarına da mı kokmuyor acaba gibi şüphelere düşülüyor ... Bizim yapmamız gereken , her sabah duşumuzu alıp , temiz bünyemize , nabız noktalarımıza abartmadan parfümümüzü sıkmaktır (sigara da içmiyorsak , parfümümüzde Armani Code ise kokutun etrafi müthiş Armani Code kokusu ile ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fisk -- 8 Aralık 2007; 7:19:13 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.