Şimdi Ara

iss farkı E5 ten alıntıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu filolar ---- tarihinde karsi karsiya gelmislerdi:

Saldiran chaosmaker (X:XXX:XX)
    Silahlar: XXX% Kalkanlar: XXX% Zirh: XXX%
    Tip: H.Avci Kruvazör Komuta Gem.
    göster.: 161.656 282 100

Saldiran James FOR JEDIS (X:XXX:XX)
    göster.: 120.001 1.001 101

Saldiran DARTICLESHORE (X:XXX:XX)
    göster.: 117.734 2.015 100

Savunan linkin park (X:XXX:XX)
    Tip: B.Nakliye H.Avci Kruvazör Komuta Gem. Geri Dön. Cas.Sonda Bomb.Gem. Muhrip
    göster.: 352 122.010 17 8.685 3.320 6.115 155 156

After battle...

Saldiran chaosmaker (X:XXX:XX)
    göster.: 146.096 270 100

Saldiran James FOR JEDIS (X:XXX:XX)
    göster.: 108.359 963 101

Saldiran DARTICLESHORE (X:XXX:XX)
    göster.: 106.290 1.945 100

Savunan linkin park (X:XXX:XX)
    yok edildi!

Ele geçiriyor
    1.469.715 Metal, 710.810 Kristal ve 7.013.600 Deuterium.

Saldiran taraf toplam 157.824.000 ünite kaybetti.
    Savunan taraf toplam 1.101.843.000 ünite kaybetti.
    Su an bu alan koordinatlarinda bulunan : 265.359.000 Metal ve 112.541.100 Kristal.
    Bir Ayin ortaya çikma sansi 20 %

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatayli -- 15 Haziran 2006; 10:04:07 >

• oha
  • ben koymayayım dedim en sonunda biri koymuş bu savaşı
    vurulan bizim ittifakdan biri kendine fazla güvenmiş
    bu savaşda bir kez daha gösterdiki komutalar bir halta yaramıyor oyunun ana gemisi artık kruvazör ve hafif avcı
  • Komuta yeterli hafif avcı gemisi ile kombine edildiğinde işe öyle bir yararki anlatamam sana raslinkov

Kru ve h avcı hızlı savaş stratejisi izleyenler için iyi olabilir ama , komuta h avcı ikilisi bence çok etkili .
  • doğru
  • quote:

Orjinalden alıntı: naughtymmn

Komuta yeterli hafif avcı gemisi ile kombine edildiğinde işe öyle bir yararki anlatamam sana raslinkov

Kru ve h avcı hızlı savaş stratejisi izleyenler için iyi olabilir ama , komuta h avcı ikilisi bence çok etkili .

neresi etkili benimmi gözlerim bozuk yoksa
    komutanın rapidi yok
    bir tarafa 50k hafif 3000 komuta atki benim filo yaklaşık diğerine 50k hafif 3000 kru at bir simüle et bakalım
    bide 1 komuta yerine 2 kru basabilir karşındaki bu arada senle aynı madeni harcadı adam oda 6000kru yapar ki bu durumda gelir sana saldırır inan bana kar bile yapar

hesap ortada Savas berabere bitti!

Savunan taraf toplam 341.840.000 parca filo +0 deuterium kaybetti.
    Saldiran taraf toplam 113.245.000 parca filo +1.830.000 deuterium kaybetti.
    Bu koordinatlarda su anda 98.779.500 Metal ve 37.746.000 Kristal bulunuyor.

Burada bir ay olusmasi ihtimali 20%

komutaların varsa vurdur kru yap bence

• oynamıyorum artık ya ne komutası ne kru
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkan_bjk_x

oha

bencede yuhhh
  • Bütün savaş gemilerinden çok sayıda olacak muhrip bom. kom.... hiç fark etmez hepsinden çok olacak sadece birinin çok olması bir şey ifade etmiyor hepsinin birbirlerine karşı farklı zaafları var birde silah tek. çok önemli...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raskolnikov

quote:

Komuta yeterli hafif avcı gemisi ile kombine edildiğinde işe öyle bir yararki anlatamam sana raslinkov

komutanın rapidi yok
    bir tarafa 50k hafif 3000 komuta atki benim filo yaklaşık diğerine 50k hafif 3000 kru at bir simüle et bakalım
    bide 1 komuta yerine 2 kru basabilir karşındaki bu arada senle aynı madeni harcadı adam oda 6000kru yapar ki bu durumda gelir sana saldırır inan bana kar bile yapar

belki haklısın bu yaptığın hesap konusunda ama yinede ben sana komuta diyorum şimdi diyeceksin neden komuta
    1-komutaların maden taşıma kapasitesi kruya göre üstün örnek 500kru 400K maden taşırken 500kom 750K maden taşır
    2-krular plazma karşısında zayıftır
    3-krular komuta karşısında zayıftır hesap yap bakalım 1000 kruyu 1000 komutanın karşısına çıkar ve iki tarafın tekniklerini 12 yap sonuç bu saldıran 1000 kru savunan 1000komuta

Savasi savunan taraf kazandi!
    Saldiran taraf toplam 27.000.000 parca filo +2.000.000 deuterium kaybetti.
    Savunan taraf toplam 240.000 parca filo +0 deuterium kaybetti.
    Bu koordinatlarda su anda 6.048.000 Metal ve 2.124.000 Kristal bulunuyor

4-komutalar kruya göre RİP karşısında daha dayanıklıdır

seçim yine senin illede kru dersen yap 1000 kru çık komutaların karşısına bakalım krular tek başına ne yapabilecek

• quote:

Orjinalden alıntı: hatayli

quote:

quote:

komutanın rapidi yok

belki haklısın bu yaptığın hesap konusunda ama yinede ben sana komuta diyorum şimdi diyeceksin neden komuta
    1-komutaların maden taşıma kapasitesi kruya göre üstün örnek 500kru 400K maden taşırken 500kom 750K maden taşır
    2-krular plazma karşısında zayıftır
    3-krular komuta karşısında zayıftır hesap yap bakalım 1000 kruyu 1000 komutanın karşısına çıkar ve iki tarafın tekniklerini 12 yap sonuç bu saldıran 1000 kru savunan 1000komuta

Savasi savunan taraf kazandi!
    Saldiran taraf toplam 27.000.000 parca filo +2.000.000 deuterium kaybetti.
    Savunan taraf toplam 240.000 parca filo +0 deuterium kaybetti.
    Bu koordinatlarda su anda 6.048.000 Metal ve 2.124.000 Kristal bulunuyor

4-komutalar kruya göre RİP karşısında daha dayanıklıdır

seçim yine senin illede kru dersen yap 1000 kru çık komutaların karşısına bakalım krular tek başına ne yapabilecek

tek başına sade kruvazör ve komuta ile yapılan savaş gördünmü sen daha önce bu oyunda
    ripe karşı daha dayanıklı diyorsun benim yapacağım kru saldırılarında zaten 1 kruya 25 hafif düşüyor en fazla indireceği 5 tane ripin bir roundda ha 2 komuta indirmiş ha 5 kru fe sence
    bire bir düşünme 3000 kruyla gidip 3000 komutaya dalacak değiliz herhalde

• bence her turlu gemıden omalı hepsinin kendine gore ozelligi var komutalar dayanıklı kruvazorler le desteklendiginde iyi oluyor bana gore en ise yaramaz gemi bombardıman gemisi yok neymiş tum gezegenin savunmasini cokertmek icin dizayn edilmiş en son 10 tane vardı 37 gaus topuna karsı bunlara guvenip gitmistim 10 bombardıman + 50 komuta nakavt oldu yanlarindaki hafiflerle agirlari saymadım bile .))) bombardıman haric tum gemiler iyi
  • iss ne demek
  • ittifaklar arasi savas sistemi
  • ok da ne işe yarar bu
  • bi ittifakta birkaç gişi filolarını bir gezegende birleştirip istediğine saldırabilir demek oliyi kısaca ok.
  • quote:

quote:

komutanın rapidi yok

Kruvazör evet iyi bir gemi ama ; deuterium evren yaşlandıkça çok daha değerli hale geliyor. (Filoyu yerinden kıpırdatmak için sağdan soldan deut istediğimi biliyorum) kru yapmak bi yere kadar iyi ama saldırıların da sadece kom+ha vs kru+ha olmayacağı da bir gerçek . 30ha+6kru+1 kom bence saldıran ordunun temelini oluşturabilir. savunan orduda +muhrip+ds bekletmek gayet iyi sonuçlar veriyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: VirtualFrog

bence her turlu gemıden omalı hepsinin kendine gore ozelligi var komutalar dayanıklı kruvazorler le desteklendiginde iyi oluyor bana gore en ise yaramaz gemi bombardıman gemisi yok neymiş tum gezegenin savunmasini cokertmek icin dizayn edilmiş en son 10 tane vardı 37 gaus topuna karsı bunlara guvenip gitmistim 10 bombardıman + 50 komuta nakavt oldu yanlarindaki hafiflerle agirlari saymadım bile .))) bombardıman haric tum gemiler iyi

15k bombardıman yap gör neler yapabildiğini.
  • MASSALLAH
  • ilk evrenlere gelince ne yapacaz bakalım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.