Adamlar Allah tarafından ilk din olduklarını iddia ediyorlar. Diğer dinlerin(hristiyanlık ve islam) yahudilikten devşirme zaten. Sen adamın dininin üzerine din çıkarırsan sevmezler. Bana kalsa bütün dinlerin canı cehenneme. Allah'ın işi gücü yok din yollayacak ve yolladığı din için savaşın diyecek bu bunu 3 kere yapacak. |
İsrail halkı hakkında ne düşünüyorsunuz? (5. sayfa)

-
-
Her konuda olduğu gibi bu konudada yerli yerinde bir yorum yapmışsın hocam.her girdiğim konuda bakıyorum yorumlara sen varsan biliuorumki icimdeki herşeyi net bir şekilde yoruma aktaran biri var ozamanda beğeniyorum geciyorum birde bu araplar bir türlü iflah olmak nedir bilmiyorlar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sana katılıyorum çöl bedevisi araplar mı? yahudiler mi diye sorarsan ben yahudileri seçerim, çünkü arap ırkı kadar hain ve bencil başka ırk yok dünya da
-
quote:
Orijinalden alıntı: RedeemertrKimsenin nefret ettiği sevmediği yok aslında, bir takım din tüccarları kendi çıkarları için karalama propagandası yapılıyor.
Karalama kampanyasımı?
Birkere olsun dürüst olun! Aklınız sıra din min üzerinden savunmaya kalkıyorsunuz. Yok arap sevicilermiş yok din tüccarlarıymış!.
Bu israil denen devletin, döktüğü kanın haddi hesabı yok. Küçük çocukları bile psikopatça öldüren o korkak israil askerlerini savunmaya kalkan oldu forumda. Ulan milletin evini başına yıkıyor, sonra mahalleyi dümdüz edip, toprağına çöküyor, vahşice katlediyor! Ondan sonra "niye nefret edelim ki" Bak seeen!!
Devlet ayrı, halk ayrıdır. Türkiyede israile olan tepki normaldir. Kimsenin halkıyla derdi falan yok!
Sizin asıl derdiniz belli, hikaye anlatmayın burda!
Eline geçse bi kaşık suda boğmaya kalkar bu devlet seni. Gelmiş burda yok din tüccarıymış cartmış curtmuş.
Ancak sevici mevici diye yaftalamayı bilirsiniz!
Hadi ordan...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 3 Ekim 2020; 10:18:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: DARTH_BLACKisrail halkının tümü sanıldığı gibi siyonist düşüncede yaşayan insanlar değil.Bana göre başlıkda yanlış yazılmış zira yahudilik ile israil devlet siyonizmi farklı şeyler.İsrail yönetimleri her zaman siyonist fikirlerini yahudi inancı ile harmanlayıp ortadoğuda gasp etmediği toprak kalmadı,oysaki israilin halkının çoğu barışçıl siyasetle ülkelerinde yaşamak istiyor ancak daha siyonist kesim ise vaad edilmiş topraklar fikrinden yola çıkarak israili her savaş durumunu destekliyor.
ABD de büyük bir yahudi kesimi ise (rusyada da var) israil devletinin varlığına dahi karşı dolayısıyla her israil vatandaşı düşman değildir,siyonist israil politikalarını desteleyenler düşmandır ve bu büyük ülkelerdeki siyonist yahudi kesimi kurdukları lobiler ve çoğu ülkenin ekonomisini kontrol ettiklerinden kendilerini ortadoğuda garanti altına almıştır.En basitinden abd de ekonomiye yön veren new york borsası,fed ve imf gibi büyük ekonomi merkezlerini yönetenler siyonist düşüncesindeki yahudi kesimidir,bu yüzden abd ortadoğuda israile arka çıkmak zorunda ve tüm politikalarıda merkezi israil olacak şekilde yapmaktadır.
Sorunda bu kesimde zaten, filistinle milistinle derdi olmayan birçok vatandaşı var. Arap yönetimlerinin hali ortada savunulacak tarafları yok, hal böyleyken israil istediğini yapıyor. Şimdi araplar sevmiyoruz diye, israili haklı görelim?
Ama maalesef öyle görülüyor.
-
Din seviciler linç kampanyası yapıyor,sorsanız insanlık adına derler,fırsat ellerine geçtimi bir kaşık suda boğarlar ataları gibi ,siz kendinizden olmayanlara nasıl muamele yaptığınızı gördük ve görüyoruz ve yaşıyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yahudi seviciler yahudiler türkleri katlermemiş demişler.
Azcık beynini kullansalar "3 milyonu geçemeyen yahudi nüfusu nasıl türkleri katledebilir?" Diye sorsalar yahudileri savunacak bi nedenleri kalmaz.
Görüyoruz şimdi yahudileri Filistinlileri nasıl kesiyorlar.
Gidin ağlayın duvarınızda yahudi seviciler
benim gördüğüm tek sebep siyasal islam ve onun filistin fetişizmi
-
Yorumlara bakiyorum da geneli dinsiz gibi konuşuyor veya öyle. İsrail'in dost mu düşman mı olduğu çelişkisi var mış gibi bir de tartışıyorsunuz. Yazık. Görünen köy kılavuz istemez. Konu israil veya filistin hükumeti değil bizim dini, milli ve vicdani değerlerimizin istismarıdır. Yazımın devamına yüzlerce haber linki satırlarca yazı yazmak isterdim fakaf bu kadar önemsiz ve absürt bi konu için değmez. Siz hâla 2×2 neden 4 diye tartışın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProgramYamacisi -- 3 Ekim 2020; 10:53:16 >
quote:
Orijinalden alıntı: Bay Robot
İsrail’in %21’ini müslüman ve orada huzur içinde yaşayabiliyorlar. Bence bu bile bir sebep. Burada hıristiyan yahudi ve saire olsan dışlanırsın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProgramYamacisi -- 3 Ekim 2020; 11:2:43 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDatarihte yahudi olan bir türk devleti var
Yahudilik farklı birşey Musevilik farklı birşey. Tarihte yahudi olan Türk devleti diye nitelendirdiğiniz devlet Hazarlar'dır. Onlarda yahudi değil musevidir.
Yahudilik etnik bir dindir.
Bkz: "Yahudilik ise bir ırkın ismidir, Yakup'un soyundan gelenleri ifade eder. Museviler Musa Peygamber'in naklettiği kurallara göre yaşarken. Yahudiler bu dini kendi emelleri uğruna değiştirip siyasallaştıran ve kendilerine biz Allah tarafından seçilmiş ve daha üstünüz. Özel insanlar güruhu olarak addeden ırktır."
-
Burada paylaşılan fotoğraflar bile yahudilerin işid kafalarından merhametli olduğunu gösteriyor
Bu dincilerin hakim olduğu coğrafyada mesala afganistanda talibanın olduğu yerde ,ben ateistim de ,bak bakalım kim merhametliymiş,
Çinde yaşayan uygur türkleri bu kafalar yüzünden eziyet görüyor,sarılmışlar arabın dinine ,çinde buna izin vermiyor,gelecekteki sorunu gördüğ için hepsini yeniden eğitime tabii tutuyor
İsrail>Bütün Arap Ülkeleri :)
Dünya mescitmiş,kimse cenabet gezemez diyenler ajitasyon yapmasın kuzim
Yav tamamen dini kardeşim, bırakın ayak yapmayı, yok katilmiş falan, ışid tüm dünyayı gözünün önünde doğrasa sevinç çığlıkları atacak tipler gelmiş hümanizm kasıyor, yerim sizin hümanizminizi
İşin gerçeği islamiyette yahudiler düşman ilan edilmiştir çünkü islamiyetin ilk zamanlarında müslüman ve yahudi kabileler karşılıklı çekişme ve savaş içerisindedirler, çeşitli ayet ve hadislerde yahudiler kötülenir, lanetlenir, katli istenir ki kureyza katlimını da gururla anlatırlar, sonra da filistinli gençlere nasılda kötü davranıyorlar diye ağlarlar
Olay bu yani
Dindar olmayan, seküler, deist vs tayfa bu nefretin sebebini bilmezler şaşırırlar hatta bu bazı liboş hümanist tayfa bu yapılan ajitasyona inanıp israli kötülerler, halbuki o kötü israil diye ağlayanlar bunları bi ellerine geçirse kıtır kıtır kesip karısına çocuğuna çökecek haberi yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dndd -- 3 Ekim 2020; 12:14:13 >
-
Halkin sevgisini bos verin.Tepe seviyor daha bis lakirdi etmeye gerek yok.20 milyon alip susmadilarmi mavi m.icin.Ulkede acilan davalarida geri cektirdiler.Sonra ne dedi"banami sordular giderlerken".Gemiciklerle benmi tasiyorum mallari.
Filistin fotoğrafları atarak kapasiteni belli ettin. İsrail toprakları içerisinde yaşayan müslümanlardan bahsediyorum anlayabilirsen.
Gezip görmemiş ana akım medyayla olmayan şeyi yıkanmış bir mahlukat daha...
quote:
Orijinalden alıntı: Bay Robot
Filistin fotoğrafları atarak kapasiteni belli ettin. İsrail toprakları içerisinde yaşayan müslümanlardan bahsediyorum anlayabilirsen.
Gezip görmemiş ana akım medyayla olmayan şeyi yıkanmış bir mahlukat daha...Filistinde yaşayan biriyle konuştunmu da gelip yıkanmış mıkanmış diye boş boş sallıyorsun burda.
Utanmasanız merhamet ediyorlar diyeceksiniz.
Blok!
quote:
Orijinalden alıntı: ugarbKaralama kampanyasımı?
Birkere olsun dürüst olun! Aklınız sıra din min üzerinden savunmaya kalkıyorsunuz. Yok arap sevicilermiş yok din tüccarlarıymış!.
Bu israil denen devletin, döktüğü kanın haddi hesabı yok. Küçük çocukları bile psikopatça öldüren o korkak israil askerlerini savunmaya kalkan oldu forumda. Ulan milletin evini başına yıkıyor, sonra mahalleyi dümdüz edip, toprağına çöküyor, vahşice katlediyor! Ondan sonra "niye nefret edelim ki" Bak seeen!!
Devlet ayrı, halk ayrıdır. Türkiyede israile olan tepki normaldir. Kimsenin halkıyla derdi falan yok!
Sizin asıl derdiniz belli, hikaye anlatmayın burda!
Eline geçse bi kaşık suda boğmaya kalkar bu devlet seni. Gelmiş burda yok din tüccarıymış cartmış curtmuş.
Ancak sevici mevici diye yaftalamayı bilirsiniz!
Hadi ordan...
Alıntıları Gösterağla
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X