Şimdi Ara

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) [ÜNİ ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
14
Favori
21.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hazırlıkta sınıflar karışık mı oluyor ? Örneğin inşaatçılar kendi arasında bir sınıf bilgisayarcılar bir sınıf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Yurt tavsiyesi olan, ek yerlestirmede'de tutturamassak kayit yenileyip 1den devam...

Bekliyorum.. Ayrica; yurt fiyatlari ne alemde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ch4ylak kullanıcısına yanıt
    Yurtlar çok pahalı bu senede zam yapacaktı hepsi topluca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkayags

arkadaşlar kyk sonuçları ne zaman açıklanır bilgisi olan var mı? bir de ön başvuru ne zaman yapılacak? kayıt için 2. öğretim harcını kayıttan önce ödemek zorunlu mu?

http://oidb.sdu.edu.tr/tr/haber/universitemize-kayit-hakki-kazanan-adaylarin-dikkatine-8873h.html

Okul numaraları belli olmuş.

https://obs.sdu.edu.tr/Public/OGRNoBul.aspx

• Bende hukuk kazandım.KYK'ya başvurdum çıkmazsa özel yurt.Kayıtlardan önce gidemeyeceğim ne yazık ki.Özel yurt ayarlamada sorun olur mu?
    Birde KYK hakkında bilgisi olan var mı?Bazı arkadaşlarım internet yokmuş sıcak su her zaman yokmuş falan diyorlar doğru mu?

EDİT:Belki bilmeyenler vardır.Okul numaramızın son 3 hanesi okula kaçıncı girdiğimizi gösteriyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forbes -- 16 Ağustos 2014; 12:22:25 >
  • Tıp

• quote:

Orijinalden alıntı: cmsnmz

Haftalık fiş alırsan 8.5 tl. Günlük fiş alırsan 3 tl. Yemekhanenin önünde yüklüyorlar. Nakit geçmiyor. Kredi kartı yada bankamatik kartı ile dolum yapılıyor. Istersen sen kendinde yükleyebiliyorsun bu fişleri. Online ödeme sistemi var. Öğrenci e-postanla şifrenle giriyorsun sisteme haftalık yada günlük yüklüyorsun. Yemekler de güzel yani fena değil. Ben hep yemekhane de yerim.

hocam vejetaryanlar için yemekleri var mı acaba ?
  • Öyle ayrı yemek yok kardeş. Okulun sitesinde aylık yemek listesi var. Ordan bir bak istersen neler çıkıyor.

• Bilgisayar Mühendisliği (İ.Ö)
  • SalvaviDas kullanıcısına yanıt
    up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forbes

Bende hukuk kazandım.KYK'ya başvurdum çıkmazsa özel yurt.Kayıtlardan önce gidemeyeceğim ne yazık ki.Özel yurt ayarlamada sorun olur mu?
    Birde KYK hakkında bilgisi olan var mı?Bazı arkadaşlarım internet yokmuş sıcak su her zaman yokmuş falan diyorlar doğru mu?

EDİT:Belki bilmeyenler vardır.Okul numaramızın son 3 hanesi okula kaçıncı girdiğimizi gösteriyormuş.

Hayırlı olsun hukuk 3. sınıfım merak ettigin bir şey varsa yardımcı olabilirim. Ayrıca özel yurt tutacak olursan düsündügün yurtları söyle bilgi veriyim onlar hakkında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schwarz!

quote:

Bende hukuk kazandım.KYK'ya başvurdum çıkmazsa özel yurt.Kayıtlardan önce gidemeyeceğim ne yazık ki.Özel yurt ayarlamada sorun olur mu?

Hayırlı olsun hukuk 3. sınıfım merak ettigin bir şey varsa yardımcı olabilirim. Ayrıca özel yurt tutacak olursan düsündügün yurtları söyle bilgi veriyim onlar hakkında

Çok teşekkür ederim.Dersler nasıl?Hocalar nasıl?Dersinde dikkatli ol dediğiniz bir hoca var mı?Okul ortamı falan nasıl?İlk hafta kimse gelmiyor diyorlar ama ben kesin gideceğim.
    KYKya başvurdum.Bir yarı özel bir de devlet varmış galiba.Herkes yarı özel daha güzel diyor.Ama şansa bağlıymış galiba hangisinin çıkacağım.Kısacası KYK kalmak için uygun bir ortam mı?(Temizlik,ders çalışma,banyo,odalardaki kişi sayısı v.b)
    Benkyk çıkmazsa güleş seçkin ve çağdaş yurdunu düşünüyorum.Siz hangi yurdu önerirsiniz?(Kız)
    Çok soru sordum galiba.Şimdiden teşekkürler.

EDİT:Birde önkayıt başladı.Orda 2.adres yazıyor.Daha ıspartada nerede kalacağım belli değil.O yüzden şu anki ev adresimi yazdım.Doğru mu yaptım emin olamadım sorayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forbes -- 25 Ağustos 2014; 1:03:59 >

• quote:

quote:

quote:

Çok teşekkür ederim.Dersler nasıl?Hocalar nasıl?Dersinde dikkatli ol dediğiniz bir hoca var mı?Okul ortamı falan nasıl?İlk hafta kimse gelmiyor diyorlar ama ben kesin gideceğim.
    KYKya başvurdum.Bir yarı özel bir de devlet varmış galiba.Herkes yarı özel daha güzel diyor.Ama şansa bağlıymış galiba hangisinin çıkacağım.Kısacası KYK kalmak için uygun bir ortam mı?(Temizlik,ders çalışma,banyo,odalardaki kişi sayısı v.b)
    Benkyk çıkmazsa güleş seçkin ve çağdaş yurdunu düşünüyorum.Siz hangi yurdu önerirsiniz?(Kız)

EDİT:Birde önkayıt başladı.Orda 2.adres yazıyor.Daha ıspartada nerede kalacağım belli değil.O yüzden şu anki ev adresimi yazdım.Doğru mu yaptım emin olamadım sorayım dedim

Dersler ve hocalardan başlayayım ben. Eğitim olarak üst düzey bi eğitim bekleme sıradan bi üniversitedeyiz sonucta. 1. sınıfta zorlanmazsın zaten. 5 hukuk 3 yök dersi göreceksin yanlıs hatırlamıyorsam. Hukuka giriş dersinin hocası sıkıntı yaratan bir hoca ilk sene onda biraz kasman gerekecek. 1. sınıflar gider ilk hafta ama üst sınıflardan giden olmaz. Yurt konusuna gelince kyk hakkında bi bilgim yok kalmadım. Ama bilinir ki üst düzey bi standardı yok yani durumun varsa kalma.Genede Kayıta gittiginde gez gör begenebilirsinde görecelidir bu. Özel yurda gelince kız yurdu olarak güleç seçkini biliyorum en büyük özel yurt o sanırsam. Kız için fazlasıyla özel yurt var zaten sana kitapcık yollamıslardır orada var yurtlar. Biz erkekler o kadar sanslı degildik 3-5 tane anca yurt var. Hangisi iyi hangisi kötü bilemiyorum o yüzden kız yurtlarından.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dersler ve hocalardan başlayayım ben. Eğitim olarak üst düzey bi eğitim bekleme sıradan bi üniversitedeyiz sonucta. 1. sınıfta zorlanmazsın zaten. 5 hukuk 3 yök dersi göreceksin yanlıs hatırlamıyorsam. Hukuka giriş dersinin hocası sıkıntı yaratan bir hoca ilk sene onda biraz kasman gerekecek. 1. sınıflar gider ilk hafta ama üst sınıflardan giden olmaz. Yurt konusuna gelince kyk hakkında bi bilgim yok kalmadım. Ama bilinir ki üst düzey bi standardı yok yani durumun varsa kalma.Genede Kayıta gittiginde gez gör begenebilirsinde görecelidir bu. Özel yurda gelince kız yurdu olarak güleç seçkini biliyorum en büyük özel yurt o sanırsam. Kız için fazlasıyla özel yurt var zaten sana kitapcık yollamıslardır orada var yurtlar. Biz erkekler o kadar sanslı degildik 3-5 tane anca yurt var. Hangisi iyi hangisi kötü bilemiyorum o yüzden kız yurtlarından.

Anladim cok tesekkur ederim

• Dün akşam 22:43'de Isparta'da 5.1 şiddetinde deprem oldu. Ardından 48 artçı deprem geldi..
  • Schwarz! kullanıcısına yanıt
    Hocam erkek yurdu olarak ne önerirsiniz cemaat yurdu olmayacak
  • SalvaviDas kullanıcısına yanıt
    Deha yurdu var 2 sene önce iyiydi fiyatida uygundu. Koç yurdu var birde oda iyidir ama onun fiyatı tuzludur

• Schwarz! kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam bende bir bakayım, birde ön kayıt formu bugün açıklanacak diyor ama hala yok yada açıklandı ben mi bulamıyorum nasıl yapacağım ön kayıt
  • kaydını e devlet üzerinden yapan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.