Şimdi Ara

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) [ÜNİ ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
14
Favori
21.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haftalık fiş alırsan 8.5 tl. Günlük fiş alırsan 3 tl. Yemekhanenin önünde yüklüyorlar. Nakit geçmiyor. Kredi kartı yada bankamatik kartı ile dolum yapılıyor. Istersen sen kendinde yükleyebiliyorsun bu fişleri. Online ödeme sistemi var. Öğrenci e-postanla şifrenle giriyorsun sisteme haftalık yada günlük yüklüyorsun. Yemekler de güzel yani fena değil. Ben hep yemekhane de yerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halkla ilişkiler ve tanıtım (i.ö) var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: DarthWoman

var hocam olmaz mı

hoşgeldin kardesim bolumun hayirli olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmsnmz

Haftalık fiş alırsan 8.5 tl. Günlük fiş alırsan 3 tl. Yemekhanenin önünde yüklüyorlar. Nakit geçmiyor. Kredi kartı yada bankamatik kartı ile dolum yapılıyor. Istersen sen kendinde yükleyebiliyorsun bu fişleri. Online ödeme sistemi var. Öğrenci e-postanla şifrenle giriyorsun sisteme haftalık yada günlük yüklüyorsun. Yemekler de güzel yani fena değil. Ben hep yemekhane de yerim.

hocam öğlen yemekleri varmış sadece; sabah kahvaltısı ve akşam yemeği için ne yapmalıyız? sabah kyk yurdunda yemek çıkıyor mu ya da akşam bilgi verebilir misiniz? teşekkürler...
  • Yemekhanede öğlen ve akşam yemek çıkıyor. Öğlen ve akşamki yemekler aynı. Kyk da sabah kahvaltı veriyorlar. Kaçta başlıyor bilmiyorum ama öğlen 2ye kadar kahvaltı verdiklerini duydum. akşam da yemek veriliyor kyk da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmsnmz -- 1 Ağustos 2014; 18:57:53 >
  • şimdi parakart cıkartıcamda kyk nın oralarda bankamatık varmı para cekmek için hangi bankadan alayım bi öneriniz varmı.
  • Ziraat işbankası halk bankası var. Hatırladıklarım bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmsnmz -- 1 Ağustos 2014; 20:30:31 >
  • cmsnmz kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam; aç kalmayız o zaman :D
  • TM-M99 T kullanıcısına yanıt
    1.ogretim

• Yurt tavsiyesi olan, ek yerlestirmede'de tutturamassak kayit yenileyip 1den devam...

• Ingilizce mulakat sinavi nasil oluyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kyk sonuçları ne zaman açıklanır bilgisi olan var mı? bir de ön başvuru ne zaman yapılacak? kayıt için 2. öğretim harcını kayıttan önce ödemek zorunlu mu?
  • Kardesim kyk sonuclari univeraiteye kayda gidecegin zamanlarda aaciklanacak on basvuruda basladigi zmn int sitesinden yayinlanacak takipte kalmalisin kayittan 2 3 gun oncede olabilirmis harc konusunu bilmiyorum sitede ne yaziosa o

• quote:

Orijinalden alıntı: wxhxdskap

Halkla ilişkiler ve tanıtım (i.ö) var mı?

Halkla ilişkiler ve tanıtım (birinci öğretim)
  • Ben de tıp kazandım. İngilizce Yeterlilik Sınavı ve kayıtlar hakkında detaylı bilgi verebilecek birisi var mı? Üniversitenin internet sitesinde bulamadım bir türlü.
  • Tıp da ingilizce hazırlık yok. Kayıtlar 1-5 eylül arası. İlerleyen zamanlarda hangi fakültenin hangi tarihte kayıt yaptıracağını açıklarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmsnmz -- 4 Ağustos 2014; 16:36:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanytskn

Kardesim kyk sonuclari univeraiteye kayda gidecegin zamanlarda aaciklanacak on basvuruda basladigi zmn int sitesinden yayinlanacak takipte kalmalisin kayittan 2 3 gun oncede olabilirmis harc konusunu bilmiyorum sitede ne yaziosa o

hocam okul başlamadan yurda yerleşmiş olurum dimi çıkarsa; çünkü bazı kişiler açıklanmaz falan demiş. çok geç açıklanıyor sorun oluyor falan yazan olmuşta anlayamadım tam;
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkayags

quote:

Kardesim kyk sonuclari univeraiteye kayda gidecegin zamanlarda aaciklanacak on basvuruda basladigi zmn int sitesinden yayinlanacak takipte kalmalisin kayittan 2 3 gun oncede olabilirmis harc konusunu bilmiyorum sitede ne yaziosa o

hocam okul başlamadan yurda yerleşmiş olurum dimi çıkarsa; çünkü bazı kişiler açıklanmaz falan demiş. çok geç açıklanıyor sorun oluyor falan yazan olmuşta anlayamadım tam;

Kardesim cok gec aciklama konusu burs basvurusudur o aralik ocak gibi aciklaniyor subat gibi burslar aliniyor ama yurt sonuclari kayida giderken aciklaniyor bende bitlisten gidecem ispartaya okul dersler baslayana kadar izmire gecicem ordan tekrar uniye gecicem

• Bilgisayar Mühendisliği (İ.Ö)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertkayags

quote:

Kardesim cok gec aciklama konusu burs basvurusudur o aralik ocak gibi aciklaniyor subat gibi burslar aliniyor ama yurt sonuclari kayida giderken aciklaniyor bende bitlisten gidecem ispartaya okul dersler baslayana kadar izmire gecicem ordan tekrar uniye gecicem

teşekkürler hocam;

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.