Şimdi Ara

Isparta Süleyman Demirel' de okuyan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim Isparta FTR için %90 , diş hekimliğine ise %20 şansım var , nasıldır bu üniversite , okunulacak şehirlerden midir ısparta ?
    Bir geçen sene ısparta dişe giren okul birincisinin sıralaması 17250 , benim sıralamam 19800 gelme şansı var mı sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unfaithfull -- 28 Temmuz 2012; 10:58:36 >

• up
  • ıspartayı bende düşündüm bir kaç kişiye sordum tavsiye edenler çoğunlukta
  • diş hekimligi büyük sürprizlere bağlı olsa da ftr için %90 şansım var ısparta da okumak istiyorum ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeKIRCA

diş hekimligi büyük sürprizlere bağlı olsa da ftr için %90 şansım var ısparta da okumak istiyorum ,

ftr ve dişte üniv. pek onemi yok iş bulamkta zaten bosta kalan yok onun için staj imkanları daha iyi şehirler seçersen senin için avantaj olur
  • ıspartayı size kim tavsiye etmiş anlamadım gelen sövüyor giden sövüyor haberiniz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tremacs -- 28 Temmuz 2012; 11:16:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manufernandes

quote:

diş hekimligi büyük sürprizlere bağlı olsa da ftr için %90 şansım var ısparta da okumak istiyorum ,

ftr ve dişte üniv. pek onemi yok iş bulamkta zaten bosta kalan yok onun için staj imkanları daha iyi şehirler seçersen senin için avantaj olur

benim 9 eylül ftr tutuyor ama myo oldugu icin çekiniyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Denizli mi? Isparta mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimde hukuk için Isparta tutacak. Ben yazicam.Gitmiş kişilere sordum önerenler çogunlukta. Ama büyük bi şehirden geliyorsan zorlanabilrsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: manufernandes

quote:

benim 9 eylül ftr tutuyor ama myo oldugu icin çekiniyorum

eğer bu bölümü seçeceksen çok iyi araştırman gerekiyor çünkü fedekarlığı cok olan bir bolum ilgileneceğin grup yaşlı kısmi yada tam felç kazada yaralananlar gibi bir grup var onun için psikolojininde cok guclu olması lazım hepsini düşünüp ben bunu yapabilirim diyosan iyi bir fizypterapist olabilirsin

• isparta gül gibi şehir neyini sevmiyonuz :-) :-) ama ben sabah akşam gezerim şöyle ortam olur böyle ortam yaparız sabah akşam alem yaparım diyorsanız hiç gelmeyin yani ıspartada o kadar çok gezilecek bir yer yok küçük bir şehir . Ben ıspartada yaşıyorum başka sorunuz varsa sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sene basindan beri goruyorum seni forumda.hedefini tiptan dis hekimligine sonra ftrye kadar dusurdun.okul 1. Oldugundan seneye kalmak istemiyorsun galiba.ama bence seneyi deneyip tipa girmelisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

hocam sene basindan beri goruyorum seni forumda.hedefini tiptan dis hekimligine sonra ftrye kadar dusurdun.okul 1. Oldugundan seneye kalmak istemiyorsun galiba.ama bence seneyi deneyip tipa girmelisin.

para olsa acıbadem tıp a da giderim fakirligin gözü kör olsun , seneye kalmamamın sebebi birincilik kontenjanı ve okuldan aldıgım 60 puan , şimdi orta düzey hesap yapıcam sana afyon tıp normalde 511 ile alıyor ama okul birincisi 503 puan farkı 8 , seneye kalırsam okuldan 52 puan alacagım , 8 puan da ordan gitti eder 16 puan , seneye kalırsam 16puan zarardayım , ben 36 puan yükseltsem bile bana 20 puan kar olarak dönecek , hele bir de seneye kalıp da tıpı kazanamadık 13bin falan olduk o zaman mühendislik şansım da gider cünkü birincilik kontenjanı mühendislikler de 8bin-10bin kişi oynattırıyor ,

d.n: benim tıp hedefleyip de matematik ögretmenligine kadar düşen arkadaşlarım var , hedef düsürmek bana göre degil ama yapacak bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unfaithfull -- 28 Temmuz 2012; 11:41:34 >

• quote:

quote:

hocam sene basindan beri goruyorum seni forumda.hedefini tiptan dis hekimligine sonra ftrye kadar dusurdun.okul 1. Oldugundan seneye kalmak istemiyorsun galiba.ama bence seneyi deneyip tipa girmelisin.

para olsa acıbadem tıp a da giderim fakirligin gözü kör olsun , seneye kalmamamın sebebi birincilik kontenjanı ve okuldan aldıgım 60 puan , şimdi orta düzey hesap yapıcam sana afyon tıp normalde 511 ile alıyor ama okul birincisi 503 puan farkı 8 , seneye kalırsam okuldan 52 puan alacagım , 8 puan da ordan gitti eder 16 puan , seneye kalırsam 16puan zarardayım , ben 36 puan yükseltsem bile bana 20 puan kar olarak dönecek , hele bir de seneye kalıp da tıpı kazanamadık 13bin falan olduk o zaman mühendislik şansım da gider cünkü birincilik kontenjanı mühendislikler de 8bin-10bin kişi oynattırıyor ,

d.n: benim tıp hedefleyip de matematik ögretmenligine kadar düşen arkadaşlarım var , hedef düsürmek bana göre degil ama yapacak bir şey yok

dostum su anda da tip kazanamiyorsun ama.seneye kimsenin ortalamasi 100 olmadigi icin puan kaybin 8 olmayacak.tek zararin dedigin gibi 1.lik kontenjanini kaybedeceksin.bence bu riske deger.tabi benim fikrim boyle.konuyu daha fazla baltalamayim.:) basarilar.

• quote:

quote:

quote:

dostum su anda da tip kazanamiyorsun ama.seneye kimsenin ortalamasi 100 olmadigi icin puan kaybin 8 olmayacak.tek zararin dedigin gibi 1.lik kontenjanini kaybedeceksin.bence bu riske deger.tabi benim fikrim boyle.konuyu daha fazla baltalamayim.:) basarilar.

teşekkürler üstad rehber ögretmenim de seneye kal dedi ama benim seneye okuyacak gücüm yok , ben bu sene birincilik kontenjanından bi tane tıp tutturabilirsem yeter bana tutmazsa da diş hekimligi o da olmazsa ftr , elazıg yazcam rize yazcam harran yazcam bu 3 tıpı yazıcam e ndüsük bunlar

• kampüs hakkında biraz bilgi verirmisin canlımıdır mekanlar varmıdır ulaşımı kolaymıdır mesela
  • quote:

Benim Isparta FTR için %90 , diş hekimliğine ise %20 şansım var , nasıldır bu üniversite , okunulacak şehirlerden midir ısparta ?
    Bir geçen sene ısparta dişe giren okul birincisinin sıralaması 17250 , benim sıralamam 19800 gelme şansı var mı sizce

bende SDÜ tıp yazıyorum sanırım orası gelicek.tıp ve diş fakülteleri hemen karşılıklı ve ıspartanın diş hekimliği fakültesi gerçekten iyidir öneririm kesinlikle.dişlerdeki artışlara bakacak olursak da gelme ihtmali var baya umarım diş gelir okul birinciliğine yazık olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kkorayy_

kampüs hakkında biraz bilgi verirmisin canlımıdır mekanlar varmıdır ulaşımı kolaymıdır mesela

kampusü bilmiyorum. Ama ulaşım gayet rahat ben isparta içinde çoğu zaman yürürüm . Eğer yürümeyi seviyorsanız üniversite dışında heryere yürüyebilirsiniz üni biraz şehir dışında olduğundan otobüsle gidersin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.