Şimdi Ara

ısparta otobusundeyım kaptan costu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bursadan ıspartaya gıdıyorum sımdı kaptam resmen kopmus durumda bastıkca basıyor suanda 110 km hız goruyorum hemen kaptanın ustundeyım nabayım. Pekmezını akıtasım gelıyor.

• 116 km hiza kadar normal yol otobansa heyecana gerek yok. Daha basamaz zaten takometre takar adama
  • hocam eskısehırden afyona doru gıdıyoruz suanda ne otobanın cıft seerıt yol bıle yok
  • kardeşim tırsma hemen ya ben çalışırken bizim kaptam 125i görmüştü :D yavaşlar birazdan ayrıca sonrada niye bu otobüs geç gidiyo diye söylenirsin yavaş gitse
  • önde oturuyorsan arkaya geç

• Tırsma kardeşim ben UNO ile 120 ile gidiyorum Bornovadan Konağa bişey olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janjarre -- 7 Aralık 2010; 2:21:50 >
  • Bence kaptanın üstünden kalk yoksa dahada basabilir hıza
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni farkettim kokpitin üstünde cep tlf. ile mesaja devam edersen abs yi kitleyip şarampole gitmekten kork bence
  • otobus starlıner kendılerı dedıler sessızde tutun dıe xD ayrıca kaptan afyona gırerken otobusten ındı kapıları kapattı yaktı sıgarasını keyıf yaptı resmen xD otobusun yarısı bende dahıl bogazında kalsın nıdalarıyla ıctı sıgarasını xD canımınz cektı ayıp beee xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: janjarre

Yeni farkettim kokpitin üstünde cep tlf. ile mesaja devam edersen abs yi kitleyip şarampole gitmekten kork bence

artık öyle bişey sessiz konumda açık kalabiliyor ve bazı otobüslerde wireless bile var len
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.