Şimdi Ara

Isparta Askeri Hastanesine nasıl gidilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beyler şubeki komutan kilo ve boyumun olçulmesi için beni Isparta'daki Askeri Hastaneye sevk etti. Antalya'dan otogardan Isparta'ya gidiliyor. Fakat Isparta'ya gelince ordan nasıl gidilir bilen var mı? Bir de gitmeden once randevu almak gerekiyormuş sanırım.Kendi sitesinde randevu numarası var ama az once aradım açmıyor kimse. Haftaya Salı gibi sabah erkenden gitsem muayyene ederler mi ? Daha önce orda muayyene olan varsa yardımcı olabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güncel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş , muavine de ki beni migrosun kavşağında indir.

migrosun kavşağında indikten sonra devasa bi 4 yol kavşak göreceksin, biri geldiğin antalya yolu biri şehir merkezi diğeri eğirdir ( konya ) yolu öbürüde istanbul/izmir yolu olacak. migros ile 112 acil çağrı merkezi yanyana sen o ikisinin tam karşısına geçeceksin yani eğirdir yolu üzerine ,eğirdire gider gibi. hemen orda otobüs durağı var , 40.piyade alayı, akkent ,gülistan (emin değilim bi sor ) arabaları kısacası ora gelen her otobüs hastaneden geçer . şöföre sor, parayla binebilirsin.

hastane biraz şehir dışında

umarm yardımcı olabilmişimdir.

dediğim yerde inemezsen, otogardan şehir merkezine gel servisle ve dediğim arabalara ordan bin
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakos

kardeş , muavine de ki beni migrosun kavşağında indir.

migrosun kavşağında indikten sonra devasa bi 4 yol kavşak göreceksin, biri geldiğin antalya yolu biri şehir merkezi diğeri eğirdir ( konya ) yolu öbürüde istanbul/izmir yolu olacak. migros ile 112 acil çağrı merkezi yanyana sen o ikisinin tam karşısına geçeceksin yani eğirdir yolu üzerine ,eğirdire gider gibi. hemen orda otobüs durağı var , 40.piyade alayı, akkent ,gülistan (emin değilim bi sor ) arabaları kısacası ora gelen her otobüs hastaneden geçer . şöföre sor, parayla binebilirsin.

hastane biraz şehir dışında

umarm yardımcı olabilmişimdir.

dediğim yerde inemezsen, otogardan şehir merkezine gel servisle ve dediğim arabalara ordan bin

Çok teşekkur ederim.Şimdi yoldayım.Dediğin gibi migrosun orda ineceğim.Tam zamanında yazdın sağolasın :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HARP OKULUNA GİDİLİR Mİ ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.