Şimdi Ara

ispanyolca eğitim seti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
7.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ispanyolca öğrenmek istiyorum ancak yaşadığım şehirde isponyolca için kurs yok bu yüzden eğitim seti ile öğrenmeyi düşünüyorum.Bu konuda bana önerebileceğiniz markalar var mı?

• merhaba elif, ben izmirde üniversite son sınıftım yeni bitti., esas öğretim dili ingilizceydi ve 2. yabancı dil zorunluluğu vardı bende ispanyolcayı seçmiştim ve 4 yıl boyunca okudum, latin müziği, ispanyol kültürüne inanılmaz düşkünlüğüm nedeni ile ispanyolca seçmiştim ve çok seviyorum,fakat maalesef türkiyede bunu geliştirmek çok zor okul yeni bittiği için bende de ciddi gerilemeler başladı :( aslında değil sınıfta okuldaki en iyi ispanyolca öğrencilerinden biriydim, hala ispanyolca müzik dinliyorum, ispanyolca sitelere takılıyorum , chat yapıyorum , senin yazını görünce mesaj atmak istedim hevesle ama kullanıcı mesaj kabül etmiyor dedi, irtibata geçersen ispanyolcanın sohbetini yapmaktan mutluluk duyarım çünkü benim için bir tutku
  • dogu-1985 D kullanıcısına yanıt
    yardımın için teşekkür ederim öncelikle.bu yaz kendimi geliştirebilmek adına yapabileceğim tek şey dil öğrenmek.ben de yazın en azından başlangıç seviyesinde öğrenir sonra okulda geliştiririm diye düşünmüştüm.hem ingilizce kadar ön planda olmadığı için hem de grameri daha zor olduğu için açıkçası unutur muyum endişesi duydum ama mutlaka ikinci bir yabancı dil öğrenmenin gerekli olduğunu düşünüyorum ve kendime yakın hissettiğim dil de ispanyolca. yardımcı olabilirsen gerçekten memnun olurum.
  • ben İzmir Ekonomi Üniversitesini yeni bitirdim şimdi yüksek lisans a başlıyorum, eğitim dili ingilizceydi dolayısı ile ingilizcem zaten çok çok iyi, ilokuldan beri ispanyolca aşığı olduğum için 2. yabancı dil zorunlu olarak ispanyolca seçmiştim, tabi kişisel ilgim olduğu için devamlı ispanyolca sitelerde gezmek, ispanyolca müzik dinlemek, chat yapmaya çalışmak ,araştırmak derken tabi okulda çok sivrilmiştim ve sayısız kişiye yardım etmiştim, bi süredir ilgilenemediğim için gerilemesinden çok ama çok korkuyorum çünkü bir tutku benim için ve forumda seni görünce çok sevindim inanki, tabiki elimden gelen yardımı yaparım, pratik yapmanda yardımcı olurum, sohbetini yapmaktan da mutluluk duyarım,açıkçası benim çevremdede çok yok ispanyolcaya ilgi duyan eh biraz yanlızlık var :( dediğim gibi kişisel mesaj gönderilemiyor sana, forumda kirlilik yaratmakta istemiyorum aynı konuda, ben g mail kullanıyorum akademik işlerim için verebilirim istersen orda detaylı anlatabilirim?

• neyse..... sanırım konu ile ilgilenmekten vazgeçtin....
  • Dil bölümünden mezun oldum. Üniversiteye başlayacağım. Öğrenim gördüğüm dil İngilizce fakat İspanyolca öğrenmek istiyorum.
  • distance D kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_77037857/tm.htm buradaki konuma da el atar mısın öğrenince bende aynı senin gibiyim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce dil kursu tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • https://www.facebook.com/groups/403668226419748/ Bu grupda temelden başlayarak yavaş yavaş İspanyolca ilerliyelim hep birlikte.Herkes İspanyolca ile ilgili bilgisini ortaya koysun herkes bildiği kadar paylaşım yapsın hatta yazıcıya scan edip oradan İspanyolca kitap sayfalarını burada yayınlarsanız herkes öğrenir iyi olur :) Bilgi paylaştıça çoğalır unutmayın ayrıca İspanyolca bilen arkadaşlarınızı yada meraklı olanları davet edebilirsiniz. Grup linkihttps://www.facebook.com/groups/403668226419748/

• Yıllardır ingilizce ve almanca eğitim görüyorum, 2. üniversitemin 4. sınıfındayım ve ben hala kendimi bu dilleri öğrenme konusunda yeterince istekli bulmuyorum, ingilizce ve almancayı sevmiyorum. Portekizce ve ispanyolca'ya oldukça ilgim var, en kısa zamanda başlangıç yapmayı planlıyorum, tavsiye, öneri ve görüşlerinizi yazarsanız memnun olurum.
  • BiLgiSeaRcheR kullanıcısına yanıt
    Verilen linkdeki gruba gel aynen bende sevmiyorm ingilizceyi belki okulda zorla öğrettikleri icin olabilir secme sansın olmadıgı için gerçi okulda seviyordum ama sonradan sevmedim.
  • kantar35 K kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim.mir eğitim setini aldım ben de.şu an ondan çalışıyorum.ispanyolca dizi izlemek istiyorum ama bu konuda herhangi bir site bulamadım.önerebileceğiniz siteler var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: distance

çok teşekkür ederim.mir eğitim setini aldım ben de.şu an ondan çalışıyorum.ispanyolca dizi izlemek istiyorum ama bu konuda herhangi bir site bulamadım.önerebileceğiniz siteler var mı?

Extr@ Español dizisini izleyebilirsin sanırım 16 bölüm civarı 24'er dakika, youtubede var, ispanyolca altyazısıyla beraber...

İspanyolca seti almışsın beğendin mi nasıl bir set ? rosetta stone gibi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kantar35

Ben ispanyolcayı kendi kendime öğrendim, herhangi bir kursa gitmedim özel hocadan ders almadım,öğrenirken iki farklı kaynaktan faydalandım,
    1. Mir eğitim kolay ispanyolca, türkçe destekli sıfırdan başlayanlarlar için çok harika bir kaynak, öğrenmeye yeni başladığım için türkçe desteğine çok ihtiyaç duyduğumu için bu seti tercih ettim, egitimsetleri.com diye bir siteden satın aldım, başlangıç için deneyebilirsin. ispanyolcamı biraz ilerlettikten sonra aynı siteden rosetta stone spanish setini satın aldım, rosetta stonu un en faydalı yanı ses tanıma sisteminin olması, derslerde verilen kelime ve cümleler mikrofon yardımızla telaafuz edilebiliyor , program telaffuzaun doğruluğuna göre puanlama yapıyor.
    setleri incelemek isteyenler için site:http://www.egitimsetleri.com/ispanyolca-setler

bence kurslara kitaplara tonlarca para ve zaman harcamaya gerek yok

Kantar seninde bilmediğin dil yok, reklam yaptığın belli sadece mir eğitim, rosetta ve eLLC Box setlerini övüyorsun yani sizin sattıklarınızı, rosetta versiyonu kaçsa sizin sette aynı versiyona yükseliyor, v3 olmuş ikiside ama sanırım ses tanıma teknolojisini taklit etmek zaman alacak :) bari biraz bilgi ver set hakkında, rosetta stone gibi bir şey yapmışsınız ancak Türkçeye çevirmişsiniz sadece doğru mu müfredat aynı mı peki ? beni ilgilendirmez Rusça çince gibi dersler için faydalı bile olabilir....Mesela kaç kelime var kişi seti bitirdiği zaman hangi seviye olacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okaaaaaan -- 27 Ekim 2013; 17:10:25 >

• okaaaaaan O kullanıcısına yanıt
    sadece cdlerden oluşan bi eğitim seti.görsel hafızayı kullanarak öğretmeye çalışıyolar.ünite içinde sürekli tekrarlarla kelimeleri daha kolay öğreniyosun.ünite içinde testler oluyo hem yaılış hem de söyleyişini öğretme amaçlı.ben memnunum şu an ama öğretim teknikleri sana uyar mı bilemem.bu arada 170 liraya almıştım seti.içinde 5 cd var kuruna göre.

dizi tavsiyen için teşekkürler.ingilizce altyazılı olan diziler var mı peki daha başlangıç kurundayım çünkü.
  • şu cdleri torrente atıp bizde faydalansak nasıl olur ? 170 çok para gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: distance

sadece cdlerden oluşan bi eğitim seti.görsel hafızayı kullanarak öğretmeye çalışıyolar.ünite içinde sürekli tekrarlarla kelimeleri daha kolay öğreniyosun.ünite içinde testler oluyo hem yaılış hem de söyleyişini öğretme amaçlı.ben memnunum şu an ama öğretim teknikleri sana uyar mı bilemem.bu arada 170 liraya almıştım seti.içinde 5 cd var kuruna göre.

dizi tavsiyen için teşekkürler.ingilizce altyazılı olan diziler var mı peki daha başlangıç kurundayım çünkü.

Distance kardeşim sağol cevap için..

İngilizce için Aşağıdaki başlıklara bakmanı tavsiye ederim...ve ingilizce bölümünde konu açın derim yardım edenler olacaktır..

http://forum.donanimhaber.com/m_66894422/f_//tm.htm#66894422

http://forum.donanimhaber.com/m_65324458/f_//tm.htm

• okaaaaaan O kullanıcısına yanıt
    teşekkürler tavsiyen için.
  • MERHABA ARKADAŞLAR BEN A DAN Z YE GÖRÜNTÜLÜ İSPANYOLCA EĞİTİM SETİ SATIYORUM 30 DVD
    TÜM SEVİYELER , İNTERNET VE BÜTÜN PİYASA FİYATI 250 TL OLMAKLA BERABER BEN 150 TL YE
    VERİYORUM , SIFIR DAHA HİÇ AÇILMAMIŞ DÜŞÜNENLER BENİMLE İRTİBATA GEÇSİNLER
  • Arkadaşlar,

Elinde Görüntülü İspanyolca seti olup da satmak isteyen varsa PM'den mesaj atabilir. Tüm seviyeleri içeren olması tercihimdir.

Saygılar,

Alper
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehalpkar

Arkadaşlar,

Elinde Görüntülü İspanyolca seti olup da satmak isteyen varsa PM'den mesaj atabilir. Tüm seviyeleri içeren olması tercihimdir.

Saygılar,

Alper

Hocam almadan önce yorum yapın %10 indirim kodu veriyorlar yani 179 TL ye geliyor sıfırdan gelişmiş seviyeye kadar hd anlatıyor hocalar
    http://www.seslial.com/ispanyolca-tum-seviyeler-goruntulu-egitim-seti-kitap-hediyeli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.