Şimdi Ara

İspanyol taksiciler de Uber'e karşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    https://www.haberturk.com/tv/dunya-hali/video/ispanyol-taksiciler-de-ubere-karsi/520819

Uber sadece Türkiye'de tartışılmıyor. İspanyol taksicilerin de Uber'e karşı başlattığı grev, yayılarak devam ediyor. Ülkenin pek çok kentinden taksiciler Barcelona'da protesto için sokaktaydı.

İspanyol taksiciler Uber ve Cabify'a karşı başlattıkları grevi devam ettirme kararı aldı. Barcelona kentindeki protestolara ülkenin pek çok kentinden, binlerce taksici katıldı.

Taksicilerin protestoları karşısında hizmetlerini iptal etmek zorunda kalan Uber, 3 yılın ardından geçtiğimiz mayıs ayında Barcelona'ya dönmüştü.

• Uber abdye para kazandırıyor bu gerçek, lakin her ülkede uygulama yapamaz ki.

İnsanlar ucuz, konforlu ve avantajları(havuz sistemi gibi) olan ulaşım istiyor. Pahalı kullanmak isteyen lüks çağırır zaten. Bizim ülkemizin durumu hepsinin en kötüsü. Mafyası, esrarcısı, hapisten çıkmışı herkes direksiyon sallarım paramı alırım derdinde. İki dakika bekle diyoruz, bekleyemem diyor. İlla şahsi araç almak gerek.

Ben şu otonom taksi olaylarını merak ediyorum. Kime ait olacak o araçlar? Kime para ödeyeceğiz?
  • Uber abdye para kazandırıyor bu gerçek, lakin her ülkede uygulama yapamaz ki.

İnsanlar ucuz, konforlu ve avantajları(havuz sistemi gibi) olan ulaşım istiyor. Pahalı kullanmak isteyen lüks çağırır zaten. Bizim ülkemizin durumu hepsinin en kötüsü. Mafyası, esrarcısı, hapisten çıkmışı herkes direksiyon sallarım paramı alırım derdinde. İki dakika bekle diyoruz, bekleyemem diyor. İlla şahsi araç almak gerek.

Ben şu otonom taksi olaylarını merak ediyorum. Kime ait olacak o araçlar? Kime para ödeyeceğiz?
  • bizene ispanyadan
  • ispanyol cumhurbaşkanı pedro sanchez : birde bu uber muber diye bir şey çıkmış o iş bitti artık öyle bir şey yok avrupada varmış bizene ya .
  • Vay yobazlar, gericiler, çomarlara bak sen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.