Şimdi Ara

Ispanyol,Italyan, Fransiz ve Yunan muzikleri bilenler!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar aramizda Ispanyol Italyan Fransiz ve Yunan muziklerini bilenler eskiden aşina olupta adlarını bilmediğimz sarkıları ve tabiki yenileride bzlerle paylasrsa cok güzel olur..Forumda aradım ama byle bi konu bulamadım umarım igilenen arkadaslar cıkar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NILCAN -- 11 Temmuz 2006; 14:40:18 >

• cesaria evora-besame mucho (sanırım ispanyolca) güzel bi şarkı
    lara fabian-je taime (fransızca)

fransızca şarkılar da yazarsanız sevinirim.
  • fransızca şarkı:S.I.N.I.K
    hastalık adam.özellikle une epoque formidable şarkısına yatoyorum
  • Bu pasadoble türü gitarlaın coştuğu matador müzikleri ( klasik olan umarm anlaşılmıştır.) isimlerini bilen var mıdır?
  • İspanyolca müzik olarak klasikler hariç Shakira tavsiye eder,m.Eskilerden Donde Estan Los Ladrones,Ciega Sordomuda,Tû,Moscas En La Casa ve en güzeli İspanyolca-Arapça karışımı Ojos Asi.
  • Ben de ispanyol dj DJ SAMMY'i çok sewiyom.Tabii elektronik müzik yapıyo ama olsun.Adam ispanyol,ordan kurtarıyo.(tamam tamam kızmayın gidiyom)
  • Benimde bi tane bildgim var dinlerseniz hatrlarsiniz ztn parcayi..

Los Juanes - La Camisa Negra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tum Amerika bunu konusuyor.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • la bohema güzel bir fransız şarkısı bu şarkıyı birçok sanatçı yorumlamış ama bende amel bent ve candan erçetin in yorumladıkları var.

parole_ candan erçetin V.S.

ma philosophie_ amel bent

le meteque_ candan erçetin V.S.
  • Simdi limewiredan kafama gore yazdim bisiler cok guzel parcalar buldum arkadaslar...

La danse de zorba The Greek Avec Georges Moustaki(bildigimiz yunan sirtaki muzigi)

Dalida-Arabic - Flemenco oriental(dalida die gecio lime da ama o sylemio bnce)

Charlie Zaa - Amor de mis amores

Dinleyin bnce yanindada guzel bi kahve oldumuu degme keyfime
  • enrico macias- adieu mon pays

bu da süper bi fransızca şarkı. tavsiye ederim
  • ayrıca juanes in şu şarkıları da çok güzel

A dios le pido
    Luna
    La Paga
  • yine aklıma bi şarkı geldi .ama nece olduğunu bilmiyorum. fakat süper bi şarkı

arash ft.helena-arash
  • bana ispanyol bi arkadaşım andy&lucasın(ispanyol şarkıcılarmış kendileri) bi şarkısını yollamıştı baya da güzeldi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: saviola83

yine aklıma bi şarkı geldi .ama nece olduğunu bilmiyorum. fakat süper bi şarkı

arash ft.helena-arash

arash iranli bi sarkici yani sarkilari farscadir...ama sarkinin adidami arash eminmisin..
  • evt . şarkı adı da arash. şarkı da geçiyo zaten. limewire da arat bulursun.
  • ya bi de geçen gün "love story" film müziğinin fransızcasını duydum bi yerde. ismini bilen varsa çok sevinirim .....
  • quote:

Orjinalden alıntı: saviola83

ya bi de geçen gün "love story" film müziğinin fransızcasını duydum bi yerde. ismini bilen varsa çok sevinirim .....

yok mu bilen arkadaşlar ?
  • Belle - Notre Dame de Paris en sevdiğim fransızca şarkılardandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aspergillus -- 18 Temmuz 2006; 21:00:21 >
  • Selam Müzik hayranları , Fransızca birkaç grup ve şarkı isimlari verebilirim:1)IAM '' je danse le mia'' 2)IAM

'' Sachet Blanc'' 3)IAM ''Une femme seule'' 4) AKHENATON '' Promethee'' 5)ALLİANCE ETHNİK ''Respect''

6) ALLİANCE ETHNİK ''Honesty Jalousie'' 7)AKHENATON ''İndependenza'' 8) MELLOWMAN '' la voie du mellow''

9)MANAU '' la tribu de dana'' 10) FRANCE GALL ''ella ella'' 11) MC SOLAAR '' Carolline'' 12) Neaveau Western''

13) PATRİCİAS KAAS ''je peur de tua'' Ayrıca İspanyolca müzik olarak NATALİE CARDONE ''Hasta siempre''

ve ''Baila si'' yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Şimdilik benden bu kadar

ORDO DRACUL

• Luc Plamondon Belle Quasimodo Frollo french

mago de oz - fiesta pagana espena

Haris Alexiou-Ole Se Thimizoum greece

Ayllu Raymı-Banda latince

omara portuondo - Lagrimas Negras portkizce

Lacrimosa - Alleine Zu Zweit germany

Dalida - Bang Bang french

edith piaff- Padam Padam french

Cristian Castro - Volver a Amar espena

Cheb Khaled & Faudel & Rachid Taha -Abdel Kader arapça

Despina Vandi-Stın Avlı Tou Paradısou greece

mortis-Viking norvrç çe
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.