Şimdi Ara

İspanya Suudi Arabistana zorlandı. 3-2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünya Kupası'nın favorilerinden İspanya, Suudi Arabistan'ı uzatma dakikalarında attığı golle mağlup etti.

2010 Dünya Kupası'nın favorilerinden gösterilen İspanya hazırlık maçında Suudi Arabistan ile karşı karşıya geldi.

Avusturya'da oynanan karşılaşmayı İspanya uzatma dakikalarında attığı golle 3-2 kazanmayı başardı.

İspanya'nın gollerini 31. dakikada David Villa, 59. dakikada Xabi Alonso ve 92. dakikada Fernando Llorente kaydetti. Suudi Arabistan'ın golleri ise 17. dakikada Osama Hawsawi ve 74. dakikada Sultan Al Numare'den geldi.

İspanya'da sakatlığı bulunan Fernando Torres bu karşılaşmada görev yapamadı.

İspanya bir sonraki maçını 3 Haziran'da Güney Kore ile oynayacak. Vicente del Bosque'nin öğrencileri 8 Haziran'da oynayacakları son hazırlık maçında ise Polonya ile karşılaşacak.

İspanya Suudi Arabistana zorlandı. 3-2

Kadroda düzgün maçamı asılmadılar yoksa hakkaten zorlandılarmı

• İniesta oynamazsa İspanyanın işi zor. Bütün takımlar kapanacak, İnteri örnek alacaktır.
    O savunmayı ancak İniesta açar.
  • guiza yı almassa böyle olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

İniesta oynamazsa İspanyanın işi zor. Bütün takımlar kapanacak, İnteri örnek alacaktır.
    O savunmayı ancak İniesta açar.

Iniesta önce ayakta durmasını öğrensin. Ayyaşlar gibi düşüp kalkıyor sahada. Adam ölmüş ağlayanı yok. Kondisyon yüklemezse kendine amatör kümede efsane olur anca. Tamam çalımlıyor geçiyor ama adam üflüyor yerde. Bu kadarda çelimsiz olmaz bir oyuncu. Hemde Barca topçusu. 7+ oynadım maça ama Araplar 2 tane attı İspanyollar kaçırmak bir yana ne ara pasa koşu var ne başka bir olay. Orta sahada baskı yiyip top kaptırdılar şok geçirdim ben. İlk defa Xavi'yi, Alonso'yu, Ramos'u top kaptırırken gördüm. Araplar 11 kişi kapandı çok güzelde kapandılar ama İspanya küçük dağları yarattım havasında olduğu için o üç golü yine iyi attı. En tehlikeli pozisyonlar orta kafa oldu zaten bir tanede Villa kaleyi karşıdan gören ve önü boş pozisyonda direk dibinden auta vurdu başka ekşın yok. Dünya kupasında bir şey beklemeyin Iniesta'dan. Gerçekten çok çelimsizdi. O kadarda sert oynamadı Araplar belirteyim.

• Güiza'sız olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.