Şimdi Ara

İspanya elektrik kesintisi doğal mı tatbikat mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki düşünceden tatbikata daha yakınım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elyesa541997 -- 28 Nisan 2025; 22:56:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Henüz bir entso e açıklaması olmadı avrupa elektriği 30 ülke birbirine bağlı bir şebekedir şebekeler bu kadar kırlıgan değildir siner saldırı ihtimalini dahi olası bulmuyorum şebeke o kadar çevrimiçi yönetilen bir sistem değil.

Elektrik şebekeleri karmaşık sistemlerdir öngörü ve tahminler onemlidir tepkileri anlıktır çok fazla tampon kurtarıcı var ama sonuçta insan yapımi ne kadar olsada her önlem etkisiz kalabilir.

Bu tarz bir çöküntü daha öncede lokal olarak yaşandı ancak bu kadar gündem olmamıştı günümüzün enerji bağımlılığı bu konunun öne çıkmasını sağladı.

Ben gerçekten bir arıza olduğunu ancak bu kadar gündem olmasının sebebinin avrupanın enerji sorununa dikkat çekmek için iyi bir fırsat olduğu için kullanıldığını belkide arıza suistimal edilerek çözülmediğini belkide körüklenmiş veya tetiklenmis olabileceğini düşünüyorum ancak düşük ihtimal.

Muhtemelen arıza oldu ve dikkat cekmek için fırsat kullanıldı rus gazı kesildiğinden beri avrupa enerji sorunu yaşıyor fransa nükleer rekaktörler açarak bu sorunu kotardı ancak diger avrupa ilkeleri bunkadar hızli aksiyon alamadı.

Bildiğimiz kadarıyla enerji bizim için inanılmaz önemlidir evrenin en onemli döngüsü medeniyetin en önemli ihtiyacıdır.medeniyet seviyesi enerji kullanımı ile ölçüldüğü bile olmuştur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt
    Rus sabotajı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Avrupa çöküyor?

• Portekiz, Yunanistan falan da var. Altı ülkede kesilmiş galiba.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.