Şimdi Ara

isofix baglantı hakkında bilgisi olanlar....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar 2005 dinamik sedan megane sahibiyim;arka koltuklarda isofix yazıyor;isofixli cocuk koltugunu baglamak icin baglantı yerlerinden bagaj icerisinde olanı bulamadım;yerini bilen varsa resimli ya da resimsiz yardımcı olabilir mi lütfen...?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: leganda

    arkadaslar 2005 dinamik sedan megane sahibiyim;arka koltuklarda isofix yazıyor;isofixli cocuk koltugunu baglamak icin baglantı yerlerinden bagaj icerisinde olanı bulamadım;yerini bilen varsa resimli ya da resimsiz yardımcı olabilir mi lütfen...?

    Koltuğu arkasındaki bağlantılarla aracın koltuk sırtı ve oturma yeri arasındaki metal kısımlara geçirmeniz yeterli. Çoğu araçda bagaj içindeki halka olmuyor. Zaten çok gerekli de değil. Hatta çocuk koltuğu ile beraber o bağlantıyı yapmanızı sağlayan kayış ve metal parçasıda gelmiyor.
  • Benim 2004 Laguna'da çok aramıştım o bağlantıları.
    Bagajdan görünmeyebilir, ama bağlantılar arka sağ ve sol koltukta, sırtlık ile oturağın birleştiği yerde bulunuyor.
    Laguna'da bu tarif ettiğim yere ulaşmak için koltuk dikişini sökmek gerekti ama yanlış hatırlamıyorsam Mégane II'de gerek yok, oradan elinizle yokladığınızda buluyor olmanız lazım. O 2 desteğe, koltuğun isofix bağlantılarını taktırıp monte etmeniz gerekiyor.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.