Arkadaşlar 100 mb a fifa 2008 indirdim winrardan çıkardım 2.6 gb falan oldu tam oyuna gircem CD/DVD falan diyor ne yapabilirim?Eskidende bu tür şeyler başıma gelmişti deamon tools falan kurmuştum ama yapamamıştım hiç bir yerde adam gibi anlatmıyorki lütfen bilen birisi anlatsın şunu
Lütfen bilen birisi yardım etsin artık öğrenmem lazım şu işi
MAGİCİSO KULLAN DOSYALARI CIKAR......
daemon tools ile açabilirsin yada nero ile iso dosyasını bi dvdye yakabilirsin dvd yi kullanırken direk kurulum menüsü gelir karşına
MagicISO adlı programı kurabilirsin
Hatırladığım kadarıyla daemon tools dan import gibi bir seçenekle kurulum dosyası seçiliyor o kadar gerisi normal kurulum olarak devam ediyor. Yani hatırladığım bu kadar
iso dosyalarını daemon tools ile açıp, nero,ashampoo burning studio gibi programlarla cd veya dvd ye yazdırabiliyorsun.
tamam arkadaşlar magiciso kullanayımda nasıl kullancağımı bilmiyorum
Lütfen arkadaşlar sadece proğram adı söylemeyin nasıl yapacağımıda yazınHİÇ BİR ŞEY BİLMİYORUM BU KONUDA
Yukarıı
iso dosyalarından benım de basım dertte magıcıso nun nasıl kullanıldığını bilen varsa bekliyorum
daemon tolls indir ondan sonra sağ altta olcak programın ustunde sağ tıkla Virtual CD/DVD-ROM buna tıkla sonra NO MEDİA var ona tıkla sonra MOUNT IMAGE ye tıkla ordan iso dosyanı bul ve aç de o kdar
quote:
Orjinalden alıntı: genccimbomlu
daemon tolls indir ondan sonra sağ altta olcak programın ustunde sağ tıkla Virtual CD/DVD-ROM buna tıkla sonra NO MEDİA var ona tıkla sonra MOUNT IMAGE ye tıkla ordan iso dosyanı bul ve aç de o kdar
aynen o dediklerini yapıyorum ama fifa 2008 in içine giriyorum boş gözüküyor :(
yukarı
quote:
Orjinalden alıntı: _:KajmeraN:_
quote:
Orjinalden alıntı: genccimbomlu
aynen o dediklerini yapıyorum ama fifa 2008 in içine giriyorum boş gözüküyor :(
iso dosyası nerdeyse oraya bak bide dosya türlerinden Standart Iso Image dosyalarını seç kolaylık olur
en iyisi POWERISO
arkadasım bende bir ara kullanmıstım magicisoyu aynen deamontool gıbı ındır kur dosyaları cıkar de sonra oyunu kur...........
daemon tools kullanamıyorum windows7 kabul etmiyor, ondan power iso kullanıyorum
ya da nero varsa direk cd ye yaz sonra normal kurulum gibi yap
daemon tools için mount image dedikten sonra iso dosyasını seç. sonra sanal dvd sürücülerinden biri fifa2008 cd si takılmış hale gelir, kurulumu yaparsın
iso dosyasını bulamıyorumki normalde dolu olan fifa 2008 daemon tools ile girince boş gözüküyor