Şimdi Ara

İSMET İNÖNÜ 47 ÖLÜM YIL DÖNÜMÜ (MEKANI CENNET OLSUN ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
5.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kurtuluş savasinda 1. Inönü ve 2. Inonu destanlarını yazan lozanda ülkemizin tamamının düşman işgalinden kurtulmasını ve herhangi bir tazminat ödemeden tam bağımsızlığını sağlayan

Ulu önderin en yakın ve sadik silah arkadaşı

Mekanın cennet olsun ulu önderle yattığın yerde rahat uyu

Sana dil uzatan iftira atan yardakçı hainler hicbir zaman emellerine ulaşamayacaklar merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanHunt81 -- 27 Aralık 2020; 17:3:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scorpion3560 S kullanıcısına yanıt

Bölüm cezan açılınca yine başlamışsın sağa sola hakaret etmeye ..ne güzel aylardir araba araba diye mesajlar atıyordun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hopdediks-Dediğimdediks

İyi yönetemedi de.Atatürk'ten sonra devrimleri gerçekleştiremedi de.Hatalarını söyle eyvallah.Götü boklu daha dün ne yediğini bilmeyen adamın tekisin bu ülke için cephelerde savaşmış adama hain diyorsun.Yazıklar olsun sana.

Bana göre, İsmet Paşa'ya saldıranlar aslında dolaylı olarak Atatürk ile hesaplaşma derdindeler..Atatürk'ü direk eleştiremediklerinden bunu İsmet Paşa üzerinden yapar oldular..
  • Ülkemizin kurucu babalarındandır. Kurtuluş savaşı Kahramanlarımızdan ve Generallerimizden biridir. İnönü savalarının komutanıdır. Devlet yönetimindeyken hataları olmuştur, bunlar O'na hakaret edilmesine aşağılanmasını haklı çıkarmaz. Herkes haddini bilsin.

2.dünya savaşına ülkemizi soksaydı (-ki çokca teşvik edildi) bugün burada yazanların çoğunun bırakın kendisini babaları bile doğmamış olacaktı.

Bugünkü gericilerin kafanıza doldurmaya çalıştıkları şeylere inanmayın. Açın okuyun.

• yukarıda bir kaç tane kokuşmuş cahili blokladım ama yazık şu varlıklara be vallahi acıyorum. önlerine ne konursa onu alıyorlar. sümüklü bir hoca geliyor kutlu doğum haftası diye kendi doğum gününü kutluyor alıyorlar. başka bir sümüklü geliyor ben yaratıcıyla konuşuyorum diyor el üstünde tutuyorlar. başka bir deli, ingilizler tarafından finanse edilmiş bir ruh hastası geliyor uydurduğu masallara tarih diyorlar başka bir hain geliyor ülkeyi ve geleceğini yok ediyor ona da tapıyorlar sonra dönüp bu ülkeye kanını akıtmış, hayatlarını adamış insanlara küfür ediyorlar. keşke her insan belli bir zeka düzeyi ile doğsa ya da ne bileyim aptallar azınlık olsa yok mu böyle bir dünya?? hiç değilse birkaç kitap okusanız o da mı olmaz be ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacobıan -- 27 Aralık 2020; 21:38:47 >
  • İsmet İnönü Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti için önemli bir kişidir, bu vatana ettiği hizmetlerden dolayı kendisine minnettarım. İsmet Paşa'yı saygı ve sevgi ile anıyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.