Şimdi Ara

ismek diksiyon kursuna başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
4
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asosyal,ezik,tipsiz,sosyal fobisi olan birisiyim.20 yaşındayım ve üniversite ikinci sınıfa gidiyorum.hiç arkadaşım olmadı.bende formdaki bir asosyal konusunu okuyup gaza geldim ve pazartesi günü kursa başladım.ben de utangaç çekingen biriydim.sesim boğuk ve peltek çıkıyordu.ama artık önümüzdeki dönem okul bitecek ve iş hayatına atılacağım.
    bazı tabuları yıkmanın zamanı gelmişti.derste ne görürsek hangi dökümandan yararlanırsak ne vidyo izlersek burada sizlerle paylaşacağım.umarım yardımcı olurum.

İlk gün:
    Amerikan filmlerindeki terapi sahnesi gibi sandalyelerle yuvarlak çizdik.sonra diksiyon nedir falan hoca onları anlattı.sonra hoca herkes iyi ve kötü bir yönünü söylesin dedi(diksiyon ile ilgili).herkes bir şey söyledi ben ise hayır niyetine kafamı yukarı-arkaya doğru kaldırdım.hoca, tamam seni zorlamak istemiyorum dedi.herkes bana baktı ve çok utandım.zeki müren, çetin tekindor ve barış Mançu'nun bir videosunu izledik.sonra onun hakkında konuştular.sonra eve giderken hocaya herkes iyi günler dedi.ben gene bir şey diyemedim.

Gelen kişilerde hep entel birileri.emekli öğretmenler, dublaj sanatçısı, tiyatro oyuncusu falan.

Ödev olarak ise günde bir paragraf sesli şekilde kitap okuyacağız.hocamız saik faik abasıyanık'ın kitaplarını tavsiye etti.

videolar:

Zeki Müren/Tekerleme

Çetin Tekindor/Şiir

Barış Manço/Adam Olacak Çocuk

ikinci gün:
    dersin başında çember oluşturduk ve herkes adını söyleyip kendinden bir kaç özellik söylediler.sonra isimlerimiz kağıda yazıldı ve rastgele çektik.herkes çektiği kişinin söyledği özelliği söyledi.amaç toplum içinde konuşabilmek.sonra diafram kası ve nefes egzersizleri yaptık.

https://yadi.sk/i/PFdgk0I2fW5NP

üçüncü gün
    herkes geçen haftasını sağındaki kişiye hava durumu olarak anlattı(güneşliydim,bulanıktım,fırtınalıydı vs...).daha sonra resim yapmaca diye bir oyun oynandı.isteyen ben bir masayım,ben de masanın üzerindeki bardağım gibi ayağa kalktılar.tabi ben yerimde oturdum .sonra alttaki dosyaları uygulamalı olarak okuduk.

sesin titreşimi için izlediğimiz video:

dosyalar:
    https://yadi.sk/i/jp6uatNJfW5hz
    https://yadi.sk/i/p5plm0W-fW5ib

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi if-then-else -- 25 Mart 2015; 11:07:26 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• merak ettim videoları mesajım dursun
  • Kardes benim konusmam kötü. Orda ne gibi seyler yapiyonuz. Anlasilir bir sekilde konusmak icin gitcem bende. Aydinlatirmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip kekemeler için nasıl bir yer hocam düzeltebilirmiyiz kekeme derken hızlı konuşamıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muz Joe

Kardes benim konusmam kötü. Orda ne gibi seyler yapiyonuz. Anlasilir bir sekilde konusmak icin gitcem bende. Aydinlatirmisin

İlk gün olduğu için pek bir şey yapmadık.haftada bir gün ve üç saat sürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi if-then-else -- 3 Mart 2015; 21:34:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioShui

merak ettim videoları mesajım dursun

videoları ekledim.
  • Güzel kızlar yoksa ben de yazılabilirim bir ara. Ama güzel kızlar olunca olmuyor. Ben tipsiz onlar güzel filan güven kalmıyor . Konsantre sıfır oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İSMEK Kursları Sizce Nasıl
    19 yıl önce açıldı
    YDS-YÖKDİL Kurs Tavsiyesi
    3 gün önce açıldı
    Online YDS Kursu Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ikinci gün eklendi.
  • Hangisine gidiyorsun hocam?

Bir de seni harekete geçiren konuyu merak ettim, onu da paylaşırsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnold3528 -- 19 Mart 2015; 22:49:22 >
  • üçüncü gün video ve dosyalar eklendi.
  • harekere geciren konu ne

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.