Şimdi Ara

İsmek 2016-2017 Kayıtları 5 Eylül'de Başlayacaktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İSMEK’in 2016-2017 eğitim döneminde kayıtlar 5 Eylül Pazartesi günü başlayacak. İSMEK’in 522 branşından herhangi birinde eğitim almak isteyen adaylar geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ön kayıt işlemlerini kurum sitesi üzerinden online olarak yapabilecek. Ön kayıtlarını kesin kayda dönüştürenler ise İSMEK’in Ekim ayında başlayacak olan eğitimlerine katılabilecek.


    İSMEK’in 2016-2017 eğitim dönemi kayıtları 5 Eylül Pazartesi günü başlayacak. Bu yıl İstanbul’un 38 ilçesinde 235 kurs merkezinde 522 branşta eğitim verecek olan İSMEK’ten eğitim almak isteyen İstanbullular ön kayıt işlemlerini ismek.istanbul üzerinden online olarak yapabilecek. Öğrencilerin kesin kayıt işlemleri için 30 Eylül Cuma gününe kadar başvurduğu kurs merkezine giderek kimlik fotokopilerini bırakmaları yeterli olacak.

    Kayıt İçin Yapmanız Gerekenler

    İSMEK’in 522 branşından herhangi birine kayıt yaptırmak isteyen adaylar ismek.istanbul’da sağ üst köşede yer alan “Kayıt Ol” butonuna tıklayarak ön kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek. Ön kayıt işlemlerini tamamlayan İstanbullular ilgili kurs merkezine giderek kimlik fotokopileri ile şahsen başvurmaları halinde ise kesin kayıtlı öğrenci olarak İSMEK’in 3 Ekim tarihinde başlayacak olan eğitimlerinden faydalanabilecek.

    http://www.ismekkurs.com/ismek-kayit-tarihleri







  • şuan site çok kasıyor hiçbir pc tarayıcısı ile kayıt yapmamadım androidde chrome ile ing a1 e kayıt oldum saat 12den beri uğraşıyorum.

    edt. mozilla işe yarıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 5 Eylül 2016; 2:36:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.