Şimdi Ara

İşleyen Zeka sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankarada hangi kitapcıya gidersem gideyim "abi işleyen zeka diye bi yayın var 10 numara soruları var orta seviyenin üstünde zora yakın bence bunu al çok güncel bir yayın" dediler.

İyi hadi alalım dedik biz de. Dostlar bu kitapçılara her deneme basına komisyon veriyorlar zannediyorum. Denildiği gibi bir deneme çıkmadı.

Deneme seti cözümlü (ve indirimli) 10 tane deneme cıkıyor içinden.

Tr : 20 paragraf 10 anlam 10 dil bilgisi var. (Sorular güzel)

Mat : Problemler çok az sorular yalın ve kıyıda köşede kalmış konuları gündeme getirmişler. Universite bırakıp tekrar hazırlanan bi insan olarak ösym soru tiplerini az çok biliyorum. Sorular bildiginiz konular üstünden gelir ama çok uğraştırır. Bu öyle değil. Sadece zor olmak için sormuşlar ösymyle paralel gitmemişler.

Sosyal : Sosyalde diger denemelerin aksine bilgi de sormuşlar ama ösym bilgi soruyorsa bu Türkiye icinden cıkıyor genellikle. Neredeyse hic yerel saat paralel vs alan hesaplama yok ve tek düze. Bir hikayeye oturtulmamış. Yine de zorlayıcı.

Fen : tmci olarak ne kadar dogru olur bilmem ama genelde 10 nete yakin fen yaparim bunda 5 civari yapiyorum.

Sorun nerede diyeceksiniz. Sorun şu, cevap anahtarı yanlış

Türkçeden 5 yanlışım var görünüyo. Açıklamalarına bakıyorum kimisi cevap sıkkıyla zıt benim isaretledigime uygun kimisinde o da yok. Sonra insan tedirgin oluyor. Ya dogru diye isaretlediklerimden de yanlislar varsa diye. Ayni sey matematik icin de gecerli ama matematikte sonuclar kesin olunca soruda hata oldugunu anliyorsunuz. Bunun gibi celiskili tr sorularinda insan sasiriyor.

Sonuc olarak, sadece Türkçe ve sosyal icin alınabilir ama onların da cevapları yanlıs. Hic bir yayini kotulemek icin soylemiyorum. Kaynak kitaplarimdan birkaci da isleyen zeka guzel yayin ama madem bisey hazirliyosun (suc editorun mu kimin bilmem) guzel hazirla. (Telif hakki vs sorun olmasin diye koymak istemedim ama cozen arkadaslar da hak verecektir.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tamamen hak veriyorum sana 2 deneme çözdüm ve direk çöpe attım sayısalım feni lys gibi her biyoloji sınavında 6-7 sistem var ve zor bilgi isteyen sorular matematiktede düşündürü soru yok aynı soruları lys denemesine koysalar iyi deneme derim
  • Benim hosuma beyler final kadar zor degil ama fen kismi icin bisey diyemem ozellile biyolojisi zor ama total olarak hosuma gitti benim.Guvender cozmustum asiri kolaydi bu ona nazaran daha iyi

• Peki hangi denemeleri güzel buldunuz? (İsleyen zekanin matematigiyle ugrasma bence)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.