Şimdi Ara

İşletme ve İktisat hangisi doğru seçim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam herkese konu yanlış yerde mi bilemiyorum ancak burda illaki yardımcı olabilecekler vardır diye umuyorum.Ben şu an 11.sınıf TM öğrencisiyim ve kafamda hep işletme vardı (ingilizce) bazı hocalarım iktisat seçiminin daha mantıklı olabileceğini daha çok imkan olduğunu fakat işletmeye göre daha zor olduğunu söyledi.Daha tempoya girmedim,yavaş yavaş eksiklerimi belirleyip çalışmaya başlıyorum şu an 70-75 net arası yapıyorum denemelerde.Türkçe 30-33 arası Sosyal 28-32 arası Matematik 10-15 arası.İstanbul içinde ingilizce işletme hangi üniversiteler öne çıkıyor ? Benim kafamda hep marmara vardı dün yıldız teknik üniversitesinde de işletme bölümü olduğunu öğrendim bu konuda da fikirlerinizi alabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 11. sınıfa göre iyi netlerin seneye kadar 100 civarına sabitlersen iyi bir lys çalışmasıyla çok rahat istanbuldaki işletmeleri kazanabilirsin (koç-boğaziçi hariç onlara biraz daha fazla kasman lazım). işletme mi iktisat mı konusuna gelince de internetten ders programlarını inceleyebilirsin. bend e araştırmıştım biraz. dediğin gibi iktisat matematik ağırlıklı biraz daha ve sanırım işletmeye göre biraz daha kasıyormuş. ama tabi ne kadar ekmek o kadar köfte. iyi şanslar
  • Ben işletmeyi istanbulda koç-boğaziçi dışında okumanı tavsiye etmem onun dışında iktisat/ekonomi iyi ama biraz matematik ağırlıklı görece daha sıkıcı bir bölüm. İkisi arasınds bence daha seçim yapmak zorunda değilsin. Sınavına odaklan şuan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp için hangisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.