insan kaynakları en kolayı gibi duruyor bana göre. Göreceli birşey sonuçta herkese göre birşey var. Derslerin e-ktaplarına bakıp kendinde değerlendirebilirsin. Onur belgesine önem veriyorsan, 4 krediliyi al. Seneye toplam 20 kredi 4 ders kalsın. Ortalamayı rahat yüksek tutarsın o kadar dersten. Yüksek onur belgesi alabilirsin
Küresel Pazarlama , Stratejik Yönetim , İKY bunlar tanıma ve maddelere dayalı dersler. Kitaplarına göz at hangisi kafana yatarsa onu ekle.
ilk dönem ortalamam 3,18 ıkıncı döneme 4. sınıfın zor dersını sıkıstırsam gno ıle aradan oda kaynasa sızce mantıklı olurmu arkadaslar...
mantıklı da aynısı seneye bahar dönemi içinde geçerli. Orada da GNO olacak iyi ortalama ile orada da geçme ihtimalin var. Kısaca bu ihtimal her zaman var, hiç kaybolmuyor. Seneye sadece daha az ders çalışmana neden olur.
Küresel yeni bir ders.Bence almayın, yeni dersler ilk dönemki Etik gibi zorlayıcı olabiliyor.
İnsan Kaynakları ve Stratejiden birini alın. Strateji kolay ama ortalaması 50(CC) gibi olabilir onu da göz önünde bulundurun. Son söz olarak, bence İnsan Kaynaklarını alın.
Bu dersleri görmüş biri olarak tabiki bana göre herkese göre değişebilir ;
Stratejik Yönetim İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku
stratejik yönetim 1 çok kolaydı. 2'de kolay olur diye düşünüyorum
o ders banada cok kolay geldı ama ne hıkmetse aldıgım 10 dersten sadece o ders cc nn altında geldı :D oyuzden kalsın dedım usten ders almadım bu dönem ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme