Şimdi Ara

İşletim Sistemi Yüklü Harddisk Biçimlendirme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
20.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Noah.

İlk defa yapacağın için bazı şeyleri ayrıntılı söylemeye çalışıyorum hata yapmaman için :)
    Diğer bilgisayarda da C'yi formatlama. Zaten bu diskini diğer bilgisayara taktığında bu HDD'yi
    C dışında bir isimle görür. D, E vs.
    Diğer pc'de de C'ye dokunma.
    Çünkü C o pc'nin HDD'sidir.

Anladım,diğer bilgisayarda zaten bu diskin C si çıkmaz diyorsunuz o zaman C ye hiç dokunmaya gerek yok ama aklıma şey takıldı hdd bende 3 e bölünmüş durum C,D ve E şeklinde.Diğer bilgisayarda C gözükmeyecekse C nin de bir Gb hafızası var ya hdd yi diğer bilgisayara taktığımda toplam Hafıza(GB) olarak eksilme olmaz mı?Sonuçta C yi diğer bilgisayarda kullanamayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kai Hiwatari -- 18 Ocak 2018; 11:24:2 >
  • HDD bölünmüşse ve hepsini ayrı bir isimle görürsün ve herbiri ayrı bir HDD gibi olur haklısın.
    Bunları tek bir depolama HDD'sine dönüştürmek için bölümleri birleştirmen gerek.
    Bunu windowsta disk yöneticisi ile yapabilirsin ama biraz karışık buradan anlatmam zor olur.
    Googleda disk birleştirme diye arat işine yarayacak çok bilgi bulusun videolu resimli falan.
    O şekilde detaylı açıklayan bir yerden yardım alarak yaparsan daha hatasız yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noah.

HDD bölünmüşse ve hepsini ayrı bir isimle görürsün ve herbiri ayrı bir HDD gibi olur haklısın.
    Bunları tek bir depolama HDD'sine dönüştürmek için bölümleri birleştirmen gerek.
    Bunu windowsta disk yöneticisi ile yapabilirsin ama biraz karışık buradan anlatmam zor olur.
    Googleda disk birleştirme diye arat işine yarayacak çok bilgi bulusun videolu resimli falan.
    O şekilde detaylı açıklayan bir yerden yardım alarak yaparsan daha hatasız yaparsın.

Anladım,peki birleştirmeye gerek var mı ayrı ayrı kullanamaz mıyız depolama olarak? Linkler için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kai Hiwatari -- 18 Ocak 2018; 11:41:16 >
  • Ayrı ayrı da kullanmanda hiçbir sakınca yok.
    Hatta faydasınıda görebilirsin. Herbir bölümü ayrı bir arşiv konusuna ayırırsın vs.
  • Cevaplarınız için çok teşekkürler,zahmet olmazsa şu konuma da bakabilir misiniz harddiskle ilgili yine https://forum.donanimhaber.com/ekstra-harddisk-takma--130928081#130928081
  • Ben netbook in harddiski dizileri indirdikten sonra çıkarıp, USB girişiyle laptopa takıyorum. Normal harddisk şeklinde çalışıyor. İşletim sistemi zaten kaç GB ki. Duruyor kenarda lazım olunca yak netbook a devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.