Şimdi Ara

İşletim sistemi hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni makina aldım ilk olarak window 7 kurmak için cd yi taktım herşey yolunda dewam ederken yükleme başladı fakat yükeme %100 olduktan sonra (sanırım burda makinanın reset atması gerekiyor) windows güncellemelerine geçti burayıda sorunsuz geçtikten sonra yükleme tamamlamaya geldiğinde hata veriyor dosya disk hatası gibi birşey . Windows cd sini başka bilgisayarlrda denedim sorun olmadı . Belki dvd okuyucusunda sorun vardır die arkadaşın dvd sini alıp denedim yine aynı sorun. windows xp denedim ondada başka bir hata vererek yine kurmadı . Hatanın neden kaynaklı olduğunu bilmiyorum. Harddisk tendir diye düşünmeye başladım . Veya bios tada bi problem olabilir çünkü normalde yükleme %100 geldikten sonra bilgisayarın tekrar yeniden başlatılması gerekiyor benim makinam bunu yapmıyor . Lütfen yardımcı olursanız sevinirim .

Saygılar...

• hd yada remi degistirerek dene derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

hd yada remi degistirerek dene derim.

Evet hd i aldığım yere yolluyacam büyük ihtimal . İlk defa böyle bir olay başıma geliyor inş hd dendir yenisiyle değiştirirm .
  • up
  • Merhabalar,

Sorun çok büyük ihtimalle hard disk sürücüden kaynaklanıyor ama siz yine de göndermeden önce emanet bir hard diske kurulum yapmayı denerseniz daha iyi olur. Zaman kaybı yaşamamanız için öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.