Şimdi Ara

İşler Güçler (2012-2013) | Star TV (253. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.925
Cevap
40
Favori
273.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Murat diziden çıkar mı diyenler olmuşta o çıkar mı hocalar ? Bizim üçlüye bir şey olmaz.

2+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapoRegime

Spoiler yemeyi sevmiyorum yaa

Gördüğünüz spoileri şikayet edip sildirebilirsiniz
    Başkaları da yemesin dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalçınyaşar

quote:

Orijinalden alıntı: CapoRegime

Spoiler yemeyi sevmiyorum yaa

Gördüğünüz spoileri şikayet edip sildirebilirsiniz
    Başkaları da yemesin dimi

Yok ben kasıtlı olarak yapıyorum. Birisi spoilere alıntı yapıp cevap veriyor merak ediyorum bende.
  • bu arada bu işker güçler ekibinde kimsede fotoraf makinesi yok mudur yahu... yüksek kaliteli fotolar cekip atsın buraya ..starın sitedindeki fotolara bak ...hd bile değil... hangi çağdayız ...cep telefonlarına bile hd ekran geldi...ayıp ayıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickbulpageat

ya bu star tvnin allah belasını versin. bu yeni playera geçtiler, bipsiz zaten izlenmiyo, sansürlü bölümde yarım saatte doluyo.

rüstem abinin arada geğirti geliyo sahnesi iyiydi. 3. gündür izliyom anca oraya gelebildim.

edit: şaka maka salih abide iyice seri katile bağladı.

star gibi internetten izlemeye imkan tanıyan kanal çok azdır bence site çok iyi iş yapıyor.
    tvyo yu deneyin orası da aynı sayılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Murat diziden çıkar mı diyenler olmuşta o çıkar mı hocalar ? Bizim üçlüye bir şey olmaz.

25. Bölümde yok heralde ama AKM bu bölüm yardırcak
    Murat Cemcir büyük ihtimal Çalgı Çengi 2 ile meşgul.

Bir şey söyleyeceğim ama üzülmeyeceksiniz:

http://www.dijimecmua.com/index.php?c=sw&v=511&s=7202&p=96

Beyler, bunu Ekşi'de bile yazmıyorlar, tesadüfen geçenlerde buldum. Film yalan olmuş, 19. bölümde Cemcir'in taksiciye söylediği gerçekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 23 Aralık 2012; 22:04:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: nickbulpageat

ya bu star tvnin allah belasını versin. bu yeni playera geçtiler, bipsiz zaten izlenmiyo, sansürlü bölümde yarım saatte doluyo.

rüstem abinin arada geğirti geliyo sahnesi iyiydi. 3. gündür izliyom anca oraya gelebildim.

edit: şaka maka salih abide iyice seri katile bağladı.

star gibi internetten izlemeye imkan tanıyan kanal çok azdır bence site çok iyi iş yapıyor.
    tvyo yu deneyin orası da aynı sayılır

Hemde bipsiz izletmesi müthiş bir olay bence
  • Serpil gerçekten süper hatun işin kötü yanı 92 doğumlu galiba 1 yaş küçük kız bizden ya allahtan sevgilim bu siteyi bilmiyor bunları yazıyom ama aga hakkını vericek şimdi güzel mi güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: aso2

Serpil gerçekten süper hatun işin kötü yanı 92 doğumlu galiba 1 yaş küçük kız bizden ya allahtan sevgilim bu siteyi bilmiyor bunları yazıyom ama aga hakkını vericek şimdi güzel mi güzel

modellik yaptığı için bazı sitelerde kataloglarda karşılaşıyorum kendiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: aso2

Serpil gerçekten süper hatun işin kötü yanı 92 doğumlu galiba 1 yaş küçük kız bizden ya allahtan sevgilim bu siteyi bilmiyor bunları yazıyom ama aga hakkını vericek şimdi güzel mi güzel

olum bu ne ya..resmen babsı yasındaymısın ben bu kızın...iyice ihtiyar psikolojisine kapıldım haa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaq Diesel

quote:

quote:

25. Bölümde yok heralde ama AKM bu bölüm yardırcak
    Murat Cemcir büyük ihtimal Çalgı Çengi 2 ile meşgul.

Bir şey söyleyeceğim ama üzülmeyeceksiniz:

http://www.dijimecmua.com/index.php?c=sw&v=511&s=7202&p=96

Beyler, bunu Ekşi'de bile yazmıyorlar, tesadüfen geçenlerde buldum. Film yalan olmuş, 19. bölümde Cemcir'in taksiciye söylediği gerçekmiş

Valla üzüldüm
    Demekki 24.bölümün başındak, senaryonun gömdükleri yerden kaybolmasıda gerçekmişBirde şiir okudukları yerde yeni bir senaryo gelmişti demekki onun üstünden yürücekler.Yanlız Selçuk Aydemir'in röportajda kendine öz güveni çok artmış.Yeni .ekiceği filimde İşler Güçler ekibiylede çalışmaya bilir diye düşündüm.
    Edit:Dergiye tam olarak bakınca gördüm, diğer işlerinde de ekibiyle çalışıcağını belirtmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalçınyaşar -- 24 Aralık 2012; 12:52:38 >
  • 18 ARALIK 2012 Reytingler

A/B
    Sıra Program Kanal Başlangıç Saati Bitiş Saati Rating Share
    17 ISLER GUCLER STAR TV 22:32:38 00:18:27 3,16 9,19

TOTAL
    30 ISLER GUCLER STAR TV 22:32:38 00:18:27 2,26 6,56
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuci

18 ARALIK 2012 Reytingler

A/B

TOTAL

Sitede bölümleri ortalama 800-900bin izleniyor(sitede rakamlarla ilgili şişirme olup olmadığından emin değilim ama siteden reklam geliri kazandıkları için bunu yapabileceklerine ihtimal vermiyorum) + bölümlerden kesitler olan ekstralar ve Bipsiz bölümü eklesek 1,5 milyon olur. Buna stardan takip etmeyenleri (dizihd ve benzeri siteler) ve youtubeda silinmeyen ekstra bölümleride eklersek azımsanmayacak bir rakam çıkıyor ortalama.

Eski sistemde 25bin kişi (2500 diyende var bu konu biraz muamma) ölçüyordu, yeni sistemde de 50Bin reyting ölçer cihaz olsun yinede yukarda yazan sayıyla uzaktan yakından alakası yok..Birde bu işin içine Digitürk girmiyor.. Bu reyting ölçme işi düzelmediği sürece, ip tv ya da Dijital karasal yayınla mı olur nasıl olur bilmiyorum ama o zamana kadar bu reyting sıralaması biz izleyici için pekte inandırıcı değil.. Yeterki izlediğimiz diziler bu reyting sistemine kurban gitmesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

A/B

TOTAL

Sitede bölümleri ortalama 800-900bin izleniyor(sitede rakamlarla ilgili şişirme olup olmadığından emin değilim ama siteden reklam geliri kazandıkları için bunu yapabileceklerine ihtimal vermiyorum) + bölümlerden kesitler olan ekstralar ve Bipsiz bölümü eklesek 1,5 milyon olur. Buna stardan takip etmeyenleri (dizihd ve benzeri siteler) ve youtubeda silinmeyen ekstra bölümleride eklersek azımsanmayacak bir rakam çıkıyor ortalama.

Eski sistemde 25bin kişi (2500 diyende var bu konu biraz muamma) ölçüyordu, yeni sistemde de 50Bin reyting ölçer cihaz olsun yinede yukarda yazan sayıyla uzaktan yakından alakası yok..Birde bu işin içine Digitürk girmiyor.. Bu reyting ölçme işi düzelmediği sürece, ip tv ya da Dijital karasal yayınla mı olur nasıl olur bilmiyorum ama o zamana kadar bu reyting sıralaması biz izleyici için pekte inandırıcı değil.. Yeterki izlediğimiz diziler bu reyting sistemine kurban gitmesin...

bu sisteme güvenmem ben arkadaş.
    huzur sokağı şefkat tepe gibi diziler 1. çıkıyor yersek

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

A/B

TOTAL

bu sisteme güvenmem ben arkadaş.
    huzur sokağı şefkat tepe gibi diziler 1. çıkıyor yersek

bana da tuhaf geldi de ondan paylaşayım dedim
  • Eminim bugün yine izledikten sonra diziyi gülmekten bu hale gelicem

İşler Güçler (2012-2013) | Star TV
  • başlamadı hala yav sıkıldım
  • Vedattt evde ruslar var vedatttadam silah çekti resmen

• serpil oyhş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shooter 54

serpil oyhş

Bilerek yapıyorlar
    Salih'in çocuğu olmuş

• 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.