Şimdi Ara

İşlemcimi anahtarlık yapıyorum ayaklarını nasıl kırsam???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde falzadan duran bi 478 pin bi işlemci vardı. anahtarlık yapam dedim. ama ayakları çok dert bunun ayaklarını nasıl kolayca kırabilirim tecrübeli arkdaşalardan yardım istiyorum.

İşlemcimi anahtarlık yapıyorum ayaklarını nasıl kırsam???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXx_xXx -- 28 Mart 2008; 22:43:44 >

• Başka bişey bulamadınmı
  • Şerrefsizim benim aklıma gelmişti

[Deli emin]
  • ben de eski s3'ü yapmıştım...
  • orjinal bir fikir
  • Ram'ını da törpü yap...
  • yanlış hatırlamıyorsam forumda işlemcisini anahtarlık yapan 1-2 arkadaş vardı. sanırım pc modifikasyon bölümünede konu açmışlardı.
  • bu ne ya herkez yarbay
  • taşlamaya ver
    haliya işlemciyi tak ittir
  • quote:

Orjinalden alıntı: offtopic

bu ne ya herkez yarbay

harbiden, ilk beş mesaj yarbay...
  • taşla gitsin uçlarını.ben de ram yapmıştım kırıldı şimdi eski bi p 150 mi ne var.o da dolabımda bi kapağında heatsink bi kapakta işlemci..

ram daha iyi oluyo..ddr 2 den yaptı geçen arkadaş ben de ki sd-ram di..arkadaşla yürürken sürekli iki adım önden yürüyo falan bi anlam veremedik tabi..sonradan anladık ki ramdenmiş
  • ben rami yapmıştım ama ram bayağı bi küçüktü.
  • Nekadar küçük olabilirki ram biraz kalas durur gibi geliyo ama.
  • dert ettiğin şeye bak böl ikiye dual kullanırsın
  • __
  • ben hala kullanıyorum ram'i anahtarlık olarakwalla çok hoş duruyor böldüm ikiye.ama ben ddr dan filan yapmadım edo ramlerden yaptım isterseniz foto koyim
  • Edo
    google baktığımda sdlerden değişik bi bu çıktı. İşlemcimi anahtarlık yapıyorum ayaklarını nasıl kırsam???

bi foto koyarsan anahtarlık olarak ram da düşünebilirim.(Akabinde anahtarlık pc olarak kullanırım artık)

• quote:

Orjinalden alıntı: xXx_xXx

Edo
    google baktığımda sdlerden değişik bi bu çıktı. İşlemcimi anahtarlık yapıyorum ayaklarını nasıl kırsam???

bi foto koyarsan anahtarlık olarak ram da düşünebilirim.(Akabinde anahtarlık pc olarak kullanırım artık)

30pin sımm ram 256, 386, 486 tabanlı pc lerde kullanılmıştı zamanında bu daha küçük
    />

• forum da gördüm biride harddisk i saat yapmış
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.