arkadaşlar işlemcim fazla ısınıyor. overclock yapamıyorum yaptığım zaman makina açılmıyo. 256 ramle kullanıyorum makinayı. elimde bi 128 bide 64 ram var. bunlarıda taktığım zaman makina açılmıyo. ama bu ramlarin hepsini önceden kullanabiliyodum. o zamanlar overclock da oluyodu makina neden sizce acaba?
Sistemini tam olarak yazarmısın? Ben olmasam bile biri mutlaka bir görüş belirtir
Havaların sıcak olmasından dolayı İşlemcinin termal macununun eskimesinden dolayı İşlemci fanının aşırı tozlanmasından dolayı olabilir. PSU nun aşırı tozlanması da çabası.
valla sistemimi bilmiyorum bilgisayarı 7 sene önce aldım. nasıl öğrenebilirim. kağıtları cdleri vc herşey kayboldu
Ben yazayım seninkini: pentium2 400 MHz veya P3 450 MHz 256 ram intel 440 lx anakart
quote:
Orjinalden alıntı: SavageWarrior
Ben yazayım seninkini: pentium2 400 MHz veya P3 450 MHz 256 ram intel 440 lx anakart
valla iyi attın rami tutturdun ama işlemciyi tutturamadın pentium 3 700 mhz 256 mbyte ram anakartımında intel olduğunu biliyorum
Anakart i815 intel
işlemcin çok ısınıyor. Fanını değiştir. Onların fanı çabuk ölüyor. Kaliteli bir şey tak.