Herkese merhabalar öncelikle :) Hemen benim için problem oluşturan sorunu sizlerle paylaşmak istiyorum Sistemim imzamdaki gibidir. İşlemcime overclok yapmaya çalışıyorum ve bir nebze olsada başarılı oldum bu konuda :) Fakat 2.9 Ghz'de takılı kaldım resmen :( 3.0 Ghz için ayarladığımda bilgisayar açılmıyor. Biosa gelmeden sadece fanlar tam güç çalışıp kapatıyor kendisini Bios görüntülerimi sizinle paylaşmak istiyorum...
Overclock Menüsü...
Asıl soruna geçiyorum şimdi. CPU Frequency 217' de çakılı sanki (!) 218 yapıp F10'a bastığımda yani kaydedip çıktığımda bilgisayar BIOS'a gelmeden kapatıyor kendisini. Öneriniz var mı?
Ht değerini düşürmemiş olabilirsin.. ben de amd 4600+ işlemcimi 3ghz de kullanıyorum senin o işlemciyi en azından 3,2 lere vurdurman lazım .. dediğim değeri kontrol et 1000 üstüne çıkıyosa o hata veriyordur muhtemelen 1000mhz in altında olması gerekiyor.
Dostum Ht değerinden kastı ne ? Tam anlayamadım...
Cpu-z programını açtığında en alt tarafta değerlerde Ht link değeri var onun 1000mhz de sabit veya bi kademe altında olması gerek.. 1000 i aşarsa sorun verir..
Teşekkür ederim Başka önerisi olan var mı ? Yardımlarınıza ihtiyacım var...