Şimdi Ara

işlemcim darboğaz yaparmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar işlemci konusunda birkaç sorum olacak

işlemcim darboğaz yaparmı

pc özelliklerim bu şekilde sadece ekran kartını gtx 650 ile değiştirdim işlemciyi de değiştirmek istiyorum

şuanki işlemcim ekran kartına dar boğaz yapıyormudur çünkü ekran kartının performansındanda çok menmun değilim

hangi işlemci yi almamı önerirsiniz kafamda fx6300 var bütçem max 350tl

daha önce işlemciye ve ekran kartına hiç driver yüklemedim yüklersem performans artışı olurmu veya işlemci driverları varmıdır (bu konularda çok cahilim kusura bakmayın lütfen)

en son olarak anakartım fx 6300 gibi işlemcilerle uyumlumudur

sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim çünkü pcde oyun oynamak gerçekten işkence olmaya başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seramera1 -- 19 Haziran 2014; 10:38:31 >

• her fikre açığım arkadaşlar
  • birileri iplese keşke
  • Kendimi çok yanlız hissetmeye başladım
  • Resim açılmıyor başka siteye yükle
  • düzelttim
  • O işlemcinin gtx650ye darboğaz yapacağını sanmıyorum.

En iyi yolu bf oynarken gpu kullanımına bakmak.%90ın altına düşmüyorsa sorun yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC darboğaz
    9 ay önce açıldı
    CPU DARBOĞAZ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • %90 ın altına düşmüyor ama işlemci artık beni taşımıyor yeni bir işlemci almayı düşünüyorum

bendeki anakart fx 6300 gibi işlemcilerde sıkıntı yaşatırmı veya vaşka bir işlemci öneriniz varmı

şimdiki işlemciyi değiştirdiğimde kendini belli etmesini istiyorumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: seramera1

%90 ın altına düşmüyor ama işlemci artık beni taşımıyor yeni bir işlemci almayı düşünüyorum

bendeki anakart fx 6300 gibi işlemcilerde sıkıntı yaşatırmı veya vaşka bir işlemci öneriniz varmı

şimdiki işlemciyi değiştirdiğimde kendini belli etmesini istiyorumda

Anakart değiştirmeniz gerekir soketler farklı.Elinizdeki işlemci ekran kartını taşıyorsa fx6300 aşırı fark etmez diye düşünüyorum.Bence gereksiz masraf ama siz bilirsiniz tabi.
  • anakartın fx serisi desteklemiyor,resmi yanlış görmüyorsam işlemcin x4 631 modeli..fm1 soketine ait,kısaca o sistemde işlemci değişimini unut desem yeridir..kötü bir işlemci değil..bütçen varsa fx alacaksan anakartta değişecek,631 kötü bir işlemci değil,gtx650 ye darboğaz yapmaz
  • cevaplar için çok teşekkür ederim anakart işlemci değişmesiyle uğraşmayalım o zaman komple bi sistem yaparız artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.