Şimdi Ara

işlemci upgrade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarıma yeni bir ekran kartı alayım dedim, r9 270 alacaktım fakat satan adam dediki işlemcin ne? Bende dedimki amd athlon x2 64 6000 3.1ghz. Dediki bu işlemciye bu kartı alsan bile işlemciden dolayı istediğin performansı alamazsın.
    Şimdi bnm anakart Gigabyte GA-MA78G-DS3H burada da desteklediği işlemcilerin listesihttp://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2800
    Burada yazan işlemcilerin hiçbirisi piyasada yok bulamadım. Bu konuda ne yapılabilir? sadece ekran kartını değiştirip geçsem mi yada bana bu karta uyacak bir işlemci önerebilir misiniz?

• 2. el Phenom ii x6 1055t alabilirsiniz, bütçeniz yetmiyorsa phenom ii x4 955 ten aşağısını almamaya çalışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fgungor

Beyler Selam,

Bilgisayarıma yeni bir ekran kartı alayım dedim, r9 270 alacaktım fakat satan adam dediki işlemcin ne? Bende dedimki amd athlon x2 64 6000 3.1ghz. Dediki bu işlemciye bu kartı alsan bile işlemciden dolayı istediğin performansı alamazsın.
    Şimdi bnm anakart Gigabyte GA-MA78G-DS3H burada da desteklediği işlemcilerin listesihttp://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2800
    Burada yazan işlemcilerin hiçbirisi piyasada yok bulamadım. Bu konuda ne yapılabilir? sadece ekran kartını değiştirip geçsem mi yada bana bu karta uyacak bir işlemci önerebilir misiniz?

O sisteme o ekran kartı alınmaz , işlemci değişmesi pek mümkün değil anakartın am2 çünkü.. hd 7770 falan alabilrsin belki birazda işlemciye overclock falan..

• Athlan x4 955 bul ikinci el.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon

Athlan x4 955 bul ikinci el.

Phenom x4 955 var diye biliyorum ben :) athlon x4 640 felan vardi

• quote:

Orijinalden alıntı: gtx295

quote:

Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon

Athlan x4 955 bul ikinci el.

Phenom x4 955 var diye biliyorum ben :) athlon x4 640 felan vardi

Doğrusun kardeşim,athlon nerden çıktı sabah sabah
    İkinci el alırsan iyi olur kardesim ya da 2. El bi am3 anakart bulup 150 TL`ye.6300 bulursun 200`e.Senin icin daha iyi olur ama PSU ka. Watt? Eğer az ise onu da değiştirmek gerekir,o zaman da hiç masrafa gerek yok

• Psu 600watt onda sikinti yok da bnm icime sinmedi simdi ikinci el filan.muhtemelen 2bin tl harcayip yeni pc toplayacam. Hepiniz cok sagolun ilginiz icin. Bu arada aslinda yeni konu acmam lazim ama konunun evveli burada diye size de bir soruvereyim.390tlye gtx650ti mi yoksa 480tlye r9 270mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Upgrade
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fgungor

Psu 600watt onda sikinti yok da bnm icime sinmedi simdi ikinci el filan.muhtemelen 2bin tl harcayip yeni pc toplayacam. Hepiniz cok sagolun ilginiz icin. Bu arada aslinda yeni konu acmam lazim ama konunun evveli burada diye size de bir soruvereyim.390tlye gtx650ti mi yoksa 480tlye r9 270mi

R9 270x de bakabilirsin. Fena kart değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.