Şimdi Ara

İşlemci tavsiyesi,sistemim için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    P5QL-EM (Asus Anakart) İşlemci Desteği Intel® Core 2 Quad/Duo, Pentium D işlemciler Soket Tipi LGA775
    x4 RAM (2x2=800 Kingston)
    450w (FSP)
    İslemci Dual Core 2.50 (E5200)

Arkadaşlar, sistemim bu size danışmak istediğim sormak istediğim 270 ytl ile bu sisteme nasil bir işlemci almalıyım? Sürekli oyun oynayan biri değilim, oynadığım bir kaç oyun mevcut.

Alacağim, işlemci ile yaşadığım sorunları yaşamak istemiyorum .. 4 5 tane film izlerken donma, kasma , gibi sorunlardan çok çektim. Rahat ve temiz bir orta seviye sistem istiyorum ama donma vs. olmayacak.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crixus -- 12 Nisan 2010; 10:44:40 >

• Elinizdeki bu sistemler problem yaşamamanız gerek filmlerde vs. bunun sorunu donanımsal değil bana göre. Yazılımsal bir problem mevcuttur. Sisteminiz bu uygulamalar için gayet yeterli. İşlemci tavsiyesi olarakta Q8400 alınabilir yada q8200.
  • Yazılımsal olarak, sorun neden kaynaklanabilir onu bilmiyorum.. sürücü'lerden bahsetmek gerekirse sadece ekran kart güncel.

Herkesin tavsiye ettiği işlemci Q6600 modelinin sıfırı samsunda yok, şu an Mağaza'dan iletiyorum mesaji danışmak istediğim

(ACİL) Q8300 için 290 TL , vermek bu sistem için fazlamıdır? yoksa Tüm sorunlarımı kökten kaldırmaya yetermi işlemci. Önerilerinizi bekliyorum acil olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crixus -- 12 Nisan 2010; 12:33:41 >
  • kardes yukarİdada arkadas bahsetmis sistemin gayet yeterli veya iyi sistemin kendi iin yazİlİmsal bir problem olduÛu gerek hee illada yŸkselticem dersende gayet iyidir Q8300 ihem seni daha uzun sŸre islemci update yapmana gerek bİraktİrmİcaktİr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistemime İşlemci Tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    7900XT için sistem tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    işlemci tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.