Şimdi Ara

İşlemci tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 2 hafta içinde sistem toplayacam ama işleemci konusunda hiç kimse yardımda bulunmuo ben
    fx işlemci alacaktım ama duydumki 1-1.5 ay sonra 2. nesil işlemci fx ler gelecekmiş o yüzden kararımı değiştirdim ama siz yinede f/p ve oyun pc için hangi işlemci iyi olur bir bakın size zahmet
    (EKRAN KARTLARINA DİKKAT BEDİN İŞLEMCİ FİYATINA GÖRE DEĞİŞTİRDİM)

İ5 2500K VE GTX 560 DİRECTCU

FX 8150 VS GTX 560 DİRECTCU

PHENOM II X6 1100T GTX 560 DİRETCU II TOP

SİZCE HANGİSİ DAHA İYİ OLUR BİR OYUN BİLGİSAYARI İÇİN???????

CEVAP YAZANLARA ŞİMDİDEN SAOLUN
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bence
    İ5 2500K VE HD 6950 2gb
  • i5 + gtx560 ti çok daha iyi olur yazdığınız işlemcilerin hem en iyisi hemde f/p si en iyi olan i5 dir ama gtx560 yetersiz bi karttır 560 ti olmalıdır
  • PEKİ ARKADAŞLAR BEN ANKARA VATANDAN TOPLAYACAĞIM İÇİN ANAKART 1333 MHZ DESTEKLİ ANAKART VAR İ5 İÇİN YANİ İNTEL UYUMLU PEKİ O BİR SORUN YRATIR MI YANİ 2133 MHZ OLAN BİR SİSTEM DEN DAHA DÜŞÜK FPS VERİR Mİ
  • bütçe varsa i5 2500k
  • i5 2500k ya 1333 lük anakart yakışmaz biraz bütçe artabilirse 1600 hatta 2000 destekli alınabilinilir.AMa çokda sorun yaşatıcağını sanmıorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: amigo1997

PEKİ ARKADAŞLAR BEN ANKARA VATANDAN TOPLAYACAĞIM İÇİN ANAKART 1333 MHZ DESTEKLİ ANAKART VAR İ5 İÇİN YANİ İNTEL UYUMLU PEKİ O BİR SORUN YRATIR MI YANİ 2133 MHZ OLAN BİR SİSTEM DEN DAHA DÜŞÜK FPS VERİR Mİ

Elinizde bir anakart var mı? Modeli nedir varsa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.