arkadaşlar ben 2 hafta içinde sistem toplayacam ama işleemci konusunda hiç kimse yardımda bulunmuo ben fx işlemci alacaktım ama duydumki 1-1.5 ay sonra 2. nesil işlemci fx ler gelecekmiş o yüzden kararımı değiştirdim ama siz yinede f/p ve oyun pc için hangi işlemci iyi olur bir bakın size zahmet (EKRAN KARTLARINA DİKKAT BEDİN İŞLEMCİ FİYATINA GÖRE DEĞİŞTİRDİM)
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
bence İ5 2500K VE HD 6950 2gb
i5 + gtx560 ti çok daha iyi olur yazdığınız işlemcilerin hem en iyisi hemde f/p si en iyi olan i5 dir ama gtx560 yetersiz bi karttır 560 ti olmalıdır
PEKİ ARKADAŞLAR BEN ANKARA VATANDAN TOPLAYACAĞIM İÇİN ANAKART 1333 MHZ DESTEKLİ ANAKART VAR İ5 İÇİN YANİ İNTEL UYUMLU PEKİ O BİR SORUN YRATIR MI YANİ 2133 MHZ OLAN BİR SİSTEM DEN DAHA DÜŞÜK FPS VERİR Mİ
bütçe varsa i5 2500k
i5 2500k ya 1333 lük anakart yakışmaz biraz bütçe artabilirse 1600 hatta 2000 destekli alınabilinilir.AMa çokda sorun yaşatıcağını sanmıorum
quote:
Orijinalden alıntı: amigo1997
PEKİ ARKADAŞLAR BEN ANKARA VATANDAN TOPLAYACAĞIM İÇİN ANAKART 1333 MHZ DESTEKLİ ANAKART VAR İ5 İÇİN YANİ İNTEL UYUMLU PEKİ O BİR SORUN YRATIR MI YANİ 2133 MHZ OLAN BİR SİSTEM DEN DAHA DÜŞÜK FPS VERİR Mİ