Şimdi Ara

işlemci tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Sizden bir konuda tavsiye isteyeceğim. Seneye üniversiteye başlayacağım. Mühendislik okuyacağım. Benim rahat bir şekilde çalışabileceğim işlemci AMD midir İntel mi? Haftasonu samsung ve teknosaya gittim pc bakmak için. Samsungdaki görevli eski bir grafiker olduğunu ve AMD işlemcinin benim için daha uygun olacağını söyledi. AMDnin ekran kartının yüksek olmasına gerek olmadığını, grafik desteğinin fazlasıyla yettiğini söyledi. İntelde grafik desteği olmadığı için ekran kartını yüksek tutmak zorunda kalıyorlarmış. Teknosadaki görevli de bunların aynısını söyledi fakat İnteli tavsiye etti. Benim desktop bilgisayarım İntel. Herhangi bir memnuniyetsizliğim yok fakat kafam çok karıştı. Sizin bu konudaki tavsiyelerinizi bekliyorum.

NOT: Grafik desteği yazdığım yerler var ancak emin değilim söylediklerinin bu olduğundan. Grafik ile ilgili bir şeydi sadece bunu hatırlıyorum. Yanlışım varsa mazur görün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Randy Blythe* -- 1 Mayıs 2012; 12:22:29 >

• Amd ve intel işletim sistemi değil hocam işletim sistemi win mac ubuntu pardus vs. Sorularına gelirsek grafikten bahsetmişsin ben inşaat mühendisliğindeyim çok grafik programlarından anlamam. Ancak laptop alacagını varsayarak söylüyorum render alırken işlemci cok onemlidir ram önemlidir ssd olursa şahane olur. Ekran kartı önemsiz demişler ama profesyonel seri kartlarda kendisi anlık render alır senin ayrıca render almana gerek kalmadan çizimini görürsün. Asıl tavsiyeme gelecek olursak ilk 2 sınıfta mühendisliğe başlarsın bölümünle ilgili hiçbirşey görmezsin. Klasik dersleri söylüyorum fizik 1-2 kimya diferansiyel mat 1-2 lineer visualbasic vs gibi. O yüzden sana tavsiyem 2. sınıfın sonunda bilgisayar alman olur.
  • Şimdi farkettim bende hatamı düzeltme için sağol :) Bu hafta bir laptop alacağım o kesin. Kardeşimin stajı başlayacak haftaya 4-5 ay şehir dışında olacak. Onunla görüşmemiz için bir laptop şart. Çalışacağı otelde personellerin, otelin pc salonunu kullanması yasak sanırım. Otel merkeze uzak olduğu için de internet cafeye gidemez. Laptop almak şart bu yüzden. Yinede tavsiye için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wight94

Şimdi farkettim bende hatamı düzeltme için sağol :) Bu hafta bir laptop alacağım o kesin. Kardeşimin stajı başlayacak haftaya 4-5 ay şehir dışında olacak. Onunla görüşmemiz için bir laptop şart. Çalışacağı otelde personellerin, otelin pc salonunu kullanması yasak sanırım. Otel merkeze uzak olduğu için de internet cafeye gidemez. Laptop almak şart bu yüzden. Yinede tavsiye için teşekkürler

Bütçe nedir ???
  • okuyacagi bolum ne
    laptop desktop mu istiyorsunuz
    hangi programlari kullanacak
    max butce nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazeran

okuyacagi bolum ne
    laptop desktop mu istiyorsunuz
    hangi programlari kullanacak
    max butce nedir

1500-1600 TL civarı bütçe. Laptop olacak. Okuyacağım bölüm makine, elektrik-elektronik ve bilgisayar mühendislikleri içinden biri olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Randy Blythe* -- 1 Mayıs 2012; 13:40:29 >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=57513

uygun fiyatli ve istedigin herseye yeter

ama almadan once bir daha sor yeni modeller cikabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işlemci tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazeran

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=57513

uygun fiyatli ve istedigin herseye yeter

ama almadan once bir daha sor yeni modeller cikabilir

Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.