Şimdi Ara

İşlemci Sorunu. Yapabilen Çıkmadı Yardım ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sistemim 1 Aylık . Kendim topladım Kurdum. Herşey İyi fakat Çok ufak bir prüz var ki Çok fena sinir bozucu ..

Tüm Oyunlarda Nadir bir şekilde kasma OLuyor saniyelik olaylar 15 sn Donuyor 45 Sn normal devam ediyor .

FPS düşmesi oluyor . Pcm Daha 1 aylık Ben deneye deneye sora sora Çözüm Bulamadım Sonra şunu fark ettim Ki ;;

Oyunda Normal Kasmaz İken max işlemci Isı değeri 45 .. Fakat Kasma Anında Gariptir ki Isı 30 derecelere kadar Düşüyor . Kasma bittiğinde Yine 45 50 Normal sekmesine dönüyor..

Format Attım Fan Temiz Dediğim gibi SIfır . Macun Değiştirdim . Driverlarım Güncel.

Anakart ve işlemci uyumsuzlugu olurmu Bilmiyorum İşte sistemim ;;;;

Amd FX8320 (8X,16MB) İŞLEMCİ

(4x2) 8GB 1600MHZ RAM

ASUS M5A78L-M/USB 3 ANAKART

1 GB 256 BİT ATİ RADEON HD 6790 EKRAN KARTI

120 GB (555OKUMA/520YAZMA) SSD

Artık pes etmek üzereyim . Yardımlarınızı Bekliyorum ...

• Hocam zaten olabilecek butun yollari yazmissiniz. Ve onlardan kaynaklanmiyor demekki. Donanimsal bir sorun olabilir. Donanimdan anlamam ama sorun uyuzmasliktan kaynaklanabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Sehzade*

Arkadaşlar Sistemim 1 Aylık . Kendim topladım Kurdum. Herşey İyi fakat Çok ufak bir prüz var ki Çok fena sinir bozucu ..

Tüm Oyunlarda Nadir bir şekilde kasma OLuyor saniyelik olaylar 15 sn Donuyor 45 Sn normal devam ediyor .

FPS düşmesi oluyor . Pcm Daha 1 aylık Ben deneye deneye sora sora Çözüm Bulamadım Sonra şunu fark ettim Ki ;;

Oyunda Normal Kasmaz İken max işlemci Isı değeri 45 .. Fakat Kasma Anında Gariptir ki Isı 30 derecelere kadar Düşüyor . Kasma bittiğinde Yine 45 50 Normal sekmesine dönüyor..

Format Attım Fan Temiz Dediğim gibi SIfır . Macun Değiştirdim . Driverlarım Güncel.

Anakart ve işlemci uyumsuzlugu olurmu Bilmiyorum İşte sistemim ;;;;

Amd FX8320 (8X,16MB) İŞLEMCİ

(4x2) 8GB 1600MHZ RAM

ASUS M5A78L-M/USB 3 ANAKART

1 GB 256 BİT ATİ RADEON HD 6790 EKRAN KARTI

120 GB (555OKUMA/520YAZMA) SSD

Artık pes etmek üzereyim . Yardımlarınızı Bekliyorum ...

Kullandığınız antivirüsü değiştirip deneyin, veya oyun modu varsa oyun moduna almayı deneyin.

• Bende oyle dusunuyorum tek donanım kaldı ama malesef o kadar ınce detayı bende bılmıyorum . Vırus programı Her turlu denedım olmadı . Suan hıc yok oldugu zamanda vırus bulamadım . Oyun modu olarak soyle dıyebılırım Tum oyunlarda aynı ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.