Şimdi Ara

İşlemci sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün yeni bir işlemci aldım anakartım ASUS P5G41T-M LX modeli e 8400 işlemci aldım sabah taktım akşama kadar kullandım bilgisayarı yan yatırdım başka bir ram vardı onu taktım bilgisayarın kasası hafifce 1cm yere siddetsiz şekilde çarptı ekran dondu kapattım açtım fan cpu fan çok yavaş dönüyordu her şeyi yaptım olmadı sonra işlemci mi yandı acaba dedim eski işlemciyi taktım çalıştı yeni işlemciyi takınca fan yavaş dönüyor pc açılmıyor yandı sizce arkadaşlar...

• İşlemci kolay kolay yanmaz yansada fanın yavaş dönmesi ile alakası yok işlemcinin başka bir sorun vardır ama bilgisayar açıkken ram değiştirmek değişik bir deneyim çok ilginç fantazi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemciyle alakasi yok bütün parcalari sokup takin

• Dostum tabiki açıkken deiştirmdem pc açtım ondan sonra sarsıldı pc işi ilginç yanı elimde 3 cpu var çalışmayan bir tek e8400 yalnız şöyle bir sorun var fanın pinler uç kısımları eğilmiş bazen tam oturmuyor bazen aşırı yavaşlıyor bazen hızlanıyor ama dediğim gibi 2 cpu hariç tek e8400 çalışmıyor...
  • Bir de diğerlerini fansız taktım 1-2 saniye pc açıldı e8400 le açılmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sisqo1400

Dostum tabiki açıkken deiştirmdem pc açtım ondan sonra sarsıldı pc işi ilginç yanı elimde 3 cpu var çalışmayan bir tek e8400 yalnız şöyle bir sorun var fanın pinler uç kısımları eğilmiş bazen tam oturmuyor bazen aşırı yavaşlıyor bazen hızlanıyor ama dediğim gibi 2 cpu hariç tek e8400 çalışmıyor...

Demekti işlemciyi bozmussun tam oturt dene soğutucu panelini iyi tak

• bilader o işlemiden bende alacaktım çok güç istiyor power supplyden nyeterine güç gelmiyor olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    İşlemci frekansı problemi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.