Şimdi Ara

işlemci sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba benım sole bı sorunum var benım eskı ıslemcının tırnakları kırıldı yenısını aldım yalnız aldıgım ıslemcı 2.el oldugu ıcın eskı ıslemcıyle bıle oynayabıldıgım oyunları hemde cok rahat bu yenı ıslemcıyle oynuyamıyorum pes 12 de bıle her 30 sanıyede 1 donuo donmada yaklasık 5-7 sanıye suruo sorun sadece ıslemcıde m yoksa bıos ayarlarında m bılemedım termal macunla sıkıntlı degıl onu yenı surdum bana yardımcı olabılırsenız cok sevınırm bıde anakartım asus anakart degısmeden 0 ıslemcı bulabılırmıyım amd nın pc dıger ozellıklerıde sole

ekran kartı:nvidia geforce gts 250

ram 2 gb

eskı ıslemcı: amd athlon 64x2 dual core processor 4000+ 2.1

yenı ıslemcı: amd athlon 64x2 dual core processor 6000+ 3,1

sımdıden ılgınıze tesekkur ederım

• anakartının tam modelını yazarmısın ıslemcını desteklemıyor olabılır bırde eskı ıslemcının fanını kullanıyorsan yeterlı gelmıyordur 6000+ ın sogutucusu ısı borulu olmalı

işlemci sorunu
  • tam modelini nasıl ogrenebılırım
  • cpu-z ıle bakabılırsın
  • MANUFACTURER:ASUSTEK COMPUTER INC.

MODEL:M2N-MX SE
  • anakartın malesef guncel sıfır satılan ıslemcılerı desteklemıyor zaten aldıgın ıslemcıde destekledıgı en ust ıslemcılerden
    http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2NMX_SE/#CPUS
  • peki benım n yapmam lazım anakartı degıstırmeden
    eskı ıslemcıyle cyrsıs 1-2, black ops, mdf 3 gıbı oyunları cok rahat oynadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sıcaklıkları kontrol ettin mi?
  • hayır etmedım nasıl etcegımıde bılmıyorum ama bana ole gelıyorkı sıcaklıktan dolayı yapıyor cunku oyuna gırınce hemen yapmıyor bıraz oynatıyor daha sonra donmalar baslıyor
  • oncelıkle fanın resımdekı gıbı olmadı duz alımınyum olandan ıse ısı sorunu var ayrıca powerın marka modelı nedır power yetersızlıgıde olabılır
  • bundan degıl gri renkte almnym
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.