Şimdi Ara

İşlemci Sıcaklığı 100 Derece (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
14.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tyu123

Şurayı bi izle :https://youtu.be/oLxGAz5ahjA?t=2318

Siz en iyisi bir termal macun alın rehberlere göre macunu sürün fanı temizleyip düzgün bir şekilde takın. Sorun çözülür yüksek ihtimal ile.

Hocam teşekkürler. Kurcaladım biraz biosu az önce de dediğiniz gibi macunda herhalde sıkıntı var. İşlemci fanı biraz gevşek ayrıca sallanıyor hafif.
    En yakın sürede macunu ayarlayacağım
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt
    İşlemci fanını yakın zamanda düzeltin fana zarar vermesin. Ayrıcak ses de yapar.
  • quote:

İşlemci fanını yakın zamanda düzeltin fana zarar vermesin. Ayrıcak ses de yapar.

Teşekkürler hocam 100 derece sanırım çok riskli değil işlemci için diye tahmin ediyorum çünkü en zorlu koşullarda test ediliyor ama yüksek derece. PC sanırım 110da kapatıyor kendini koruma için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 10 Ağustos 2017; 0:27:47 >
  • Yakında kömür olur o işlemci

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Riskli hocam 100 derece. Kasanın penceresi varsa çıkartın bir nebze hava alır. Uzun süren yayınlardan kaçmanızı tavsiye ediyorum. Bilgisayarı dinlendirmeyi unutmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

quote:

Şurayı bi izle :https://youtu.be/oLxGAz5ahjA?t=2318

Siz en iyisi bir termal macun alın rehberlere göre macunu sürün fanı temizleyip düzgün bir şekilde takın. Sorun çözülür yüksek ihtimal ile.

Hocam teşekkürler. Kurcaladım biraz biosu az önce de dediğiniz gibi macunda herhalde sıkıntı var. İşlemci fanı biraz gevşek ayrıca sallanıyor hafif.
    En yakın sürede macunu ayarlayacağım

Geçen gün bende ısınma sorunu nedeniyle vatandan bu işlemci fanından aldım ancak kalitesiz bir "plastik" malzemeye sahip ve plastik ayakları iyi oturmadı hafif sallanıyordu, hemen iade edip xigmatek dark knight aldım fiyatı daha ucuzdu 1 tane kalmıştı mağazada, malzeme kalitesi ve sağlamlık olarak çok daha iyi gibi geldi bana altta metal desteğiyle sağlam şekilde oturdu işlemci üzerine, içinden çıkan macun yeterli geldi arttı bile, tüm parçaları metal ve gayet sağlam, şuan Adana sıcağında klima kapalıyken, işlemci tam yükte test ederken 58 dereceyi geçmiyor. Sorunun kaynağı büyük ihtimalle işlemci fanı iyi oturmadığı içindir, iade imkanın varsa hemen geri ver hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdic -- 10 Ağustos 2017; 12:24:23 >

• quote:

Riskli hocam 100 derece. Kasanın penceresi varsa çıkartın bir nebze hava alır. Uzun süren yayınlardan kaçmanızı tavsiye ediyorum. Bilgisayarı dinlendirmeyi unutmayın.

Tesekkurler actim ama etki etmedi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şuan dediğim gibi sorunu buldum ve çözdüm. İşlemci fanı nedense sallanıyor demiştim, tornavida ile 2 tane vidası var zaten sıkarak boşluğunu aldım. Şuanda tam yükte sıcaklık bu şekildeydi. Normal sanırım artık bu sıcak havalarda, bu sallanma, gevşeme nedeniyle macun hava almış, performansını yitirmiş olabilir mi acaba yenileme ister mi yoksa normal mi değerler
    İşlemci Sıcaklığı 100 Derece
    @asdic @Tyu123

Hava almadan değilde sıcaklık termal macunu kurutur. Macun kuruduysa değiştirmekte fayda var. Zaten zor ve pahalı bir şey değil. Yük altında 80 derece nin altında kalsın sıkıntı yok. 50-70 arası ideal. Kaliteli soğutma ve macun ile 50 civarına çekebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DayleFusion -- 10 Ağustos 2017; 14:49:53 >
  • Tesekkurler hocam degerler normal diyelim o zaman

Oyun oynarkenki değerleri baz alma. Render yaparken işlemci tam çalışır.
  • quote:

Oyun oynarkenki değerleri baz alma. Render yaparken işlemci tam çalışır.

Evet hocam söylediğmi değer Render yaparken çektiğim resim
    Geçmiş olsun diyelim o zaman. İyi yayınlar dilerim.
  • quote:

Geçmiş olsun diyelim o zaman. İyi yayınlar dilerim.

Teşekkür ederim hocam ilgin için He hocam birde zamanında amd kullanırken fanı sökünce işlemcide gelmişti yapışık halde intelde bu problem olmaz sanırım değil mi fanı çıkartırken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 10 Ağustos 2017; 19:38:17 >
    Yok hocam yandaki işlemciyi sıkıştıran çentiği kaldırmadan işlemci gelmez. Lakin dikkat etmekte fayda var, bazı bilgisayarlar da işlemci ile fan birbirine çok sıkı yapışabiliyor işlemci de zor a gelmiyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DayleFusion -- 10 Ağustos 2017; 21:19:21 >
  • quote:

Yok hocam yandaki işlemciyi sıkıştıran çentiği kaldırmadan işlemci gelmez. Lakin dikkat etmekte fayda var, bazı bilgisayarlar da işlemci ile fan birbirine çok sıkı yapışabiliyor işlemci de zor a gelmiyor maalesef.

Tamam hocam teşekkürler
  • Selam arkadaşlar ben nvidia gtx 850m kullanıyorum notebook u ilk aldıgımda hiç sorun yoktu ama suan hem ısınıyor sanırım ısındıgından dolayıda kasıyor ısınma 90 ve üstünde ve suan pes 2017 en yüksek ayarlarda açabilen pc oyunu en düşük ayarlarda bile açamiyor daha dogrusu kasiyor uzun zamandır bu sorunu yasiyorum güncellemeler tam termal macun ve fan temizligini 3 gün önce yaptım oyunlarların hepsi nvidia ile calistiriyorum ama sorun cözülmedi acil yardım gerek....

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.