Şimdi Ara

İşlemci, ram vs. gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar. Bilgisayarı açtığımda win 7 800*600 de açılıyor. GTA 3'ü dahi açamıyor. İşlemci, ram, ekran kartı vb gözükmüyor. Özelliklerde ve dxdiag'da. Ne yapabilirim??

• Malesef güncel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • driverlar yüklü mü? aida64 gibi bir program kullan parçaları görebilmek için.
  • K120 K kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle bir imkanım yok. Anakarta takılı USBler dışında hiçbir parçayı görmüyor. Yani doğal olarak İnternete de giremiyorum. Ne Anakarta bağlı lan yuvasını görüyor ne harici ethernet kartını. Fakat BIOS'da işlemci bilgilerini, hdd bilgilerini görebiliyorum.
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• yeni format attıktan sonra mı oldu dvd de mi okumuyor? ethernet driverını indirip usb ile at bilgisayara, eğer format attıksan sonra olmadıysa bi format at sonra driverları yükle.
  • K120 K kullanıcısına yanıt
    Format atamıyorum. USB'yi çok ağır okuyor. Yani bir saatte daha yeni kurulum ekranı geliyor.
  • Biosun güncelmidir biliyormusun yada her hangi bir bileşeni söktünmü bu olanlardan önce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • puma59 kullanıcısına yanıt
    Bios guncel herhangi bir parca cikartmadim. Sadede islemciyi sokup taktim temizlemek icin.

• İslemcinin uzerinde birseyler kalmis olabilir hocam biraz tiner ve firca ile denersen olabilir bi defa basima gelmisti bende islemciyi tiner ile temizleyip taktim sorun ortadan kalkmisti

Elimde termal macun yok ama, tinerden sonra surmesem olur mu? Ve sadece ustunu silicem degil mi? Yani macun surulen kismi.

• Yok islemcinin ayaklarinin oldugu kisimi kast etmistim aslinda eger macunu fazla zorlamazsan tekrar surmene gerek kalmaz temin edene kadar

İşlemci, ram vs. gözükmüyor Su soldaki kisim mi yani? pek bilgim yok.
     İşlemci, ram vs. gözükmüyor

• parlak olan kısmı zaten termal macunu sürdüğün yerdir arka kısmına ki fazla tiner almadan fırcaya temizle sonra tak dene olmazsa uzman yardımı alırsan iyi olur derim
  • Pinlerde sıkıntı var

Ya yummussun pini yada tam oturtamamissin
    Ek olarak hddyide kontrol et sata kablosu düzgün takilimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 27 Kasım 2016; 18:0:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Formatla çözdüm işi arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim iyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.