Şimdi Ara

işlemci ram ve anakart tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar toplamayı düşündüğüm bilgisayar

-ryzen 5 2600/2600x sizin tavsiyenize göre karar vereceğim arada 400 500 lira oynuyor performans OC farkına değermi acaba
    -rx580 8gb bunuda işlemciye göre OC li alabilirim veya direk gigabyte ın düz modelini alabilirim şuan 2100 civarı fiyatı
    -Ram 2x8 düşünüyorum Hz si ne olmalı sizce 3000 civarı mı ve model tavsiyeniz varmı 1000 lira civarı ayırırım diyorum bütçeyi
    -Anakart (Gerçekten hiçbir fikrim yok amd sisteme nasıl bir anakart alınmalı üst segment mi uygun birşey de işimi görürmü acaba)
    -Kasam xpredatör eski bir kasa ama içinde 650w PS var işimi görür 1TB hdd de var tek eksiğim SSD onun içinde varsa tavsiyelerinizi alırım 300 500 arasıda ona ayırabilirim.

Benzer fiyatlarda intel veya şu ekran kartı daha iyidir gibi tavsiyeleriniz varsa lütfen yazın aylardır bakıp iç geçiriyorum son kararlarım ekran kartı işlemci bunlar oldu anakarttan hiç bir zaman anlamadım zaten :)

• Luke Neil kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim baya güzel açıklamış arkadaş anakart olarak 450 veya 470 serisi demiş ancak marka model bahsettiği soğutmayı bulamadım sistemlerde yinede anakart için öneri link i olan varsa sevinirim diğer sorularıma yanıt aldım gibi birde ram lerin hızları belli ancak çok bilinmemiş markalar var kötü olabilme ihtimali varmıdır acaba hızı yüksek olup da
  • Rx580 leri 1600 den sattılar biz de o yüzden tavsiye ettik. Bence Black Fridaye kadar bekleyin fiyatları yine o seviyelere iner.
  • 2600 işlemciyle beraber B450 serisi anakart tavsiye ederim hocam.

www.hepsiburada.com
    AMD Ryzen 5 2600 3.9GHz 16MB Cache Soket AM4 İşlemci Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/amd-ryzen-5-2600-3-9ghz-16mb-cache-soket-am4-islemci-p-HBV00000BFTI3?magaza=Hepsiburada

• quote:

Orijinalden alıntı: Iratras

Teşekkür ederim baya güzel açıklamış arkadaş anakart olarak 450 veya 470 serisi demiş ancak marka model bahsettiği soğutmayı bulamadım sistemlerde yinede anakart için öneri link i olan varsa sevinirim diğer sorularıma yanıt aldım gibi birde ram lerin hızları belli ancak çok bilinmemiş markalar var kötü olabilme ihtimali varmıdır acaba hızı yüksek olup da
    Kötü ram bulmak zor bu aralar. Hemen hepsi üç aşağı beş yukarı aynı. Samsung b die (bu daha iyi) yada zamanlamaları ekstra düşük olmadıktan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luke Neil -- 25 Ocak 2020; 1:18:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cpu,ram,anakart tavsiyesi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.