Şimdi Ara

İşlemci önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ASUS kasa
    ASUS P5KPL-AM SE anakart
    2gb ddr KINGSTON ram
    Nvidia Geforce 8600GT ekran kartı
    350W ASUS psu

olan sistemime yeni, ucuz işimi görecek (150 TL civarında) bir işlemci almayı planlıyorum. AMD ile ilgileniyorum. Bu sisteme uygun bana önerebileceğiniz AMD işlemcileri söylermisiniz?

Daha önceden AMD kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Teşekkürler...

• Spam gibi olacak ama acil önerilere ihtiyacım var. Yardımcı olabilecek birileri varsa üşenmesin lütfen :)
  • intel almak zorundasın o anakarta amd kullanamazsın
  • hadi ya :(

fazla fiyat farkı olduğu için AMD tercih edicektim.
    Sadece bilgisayarın ayakta durması için işlemci düşünüyorum arada da eski tarz oyunlar oynuyorum (CS, DotA).
    Aklınıza gelen hem keleş hem beleş işlemcilerden varmı acaba ?
  • Mesela şuan gördüm

http://www.dfsbilgisayar.com/ProductDetails.asp?productid=4075&ref=akakce&v=1.75.7

bu işlemciyi alsam, kullandığım eski işlemcinin fanıyla (Intel Pentium4 3.4 ghz PRESCOTT) kullandığımda problem yaşarmıyım ?
  • eski işlemcinin fanıyla kastediğin kendisiyle gelen soğutucuysa eğer e5300 ile zaten soğtucu geliyo eskisini kulanmak zorunda değilsin
  • yolladığım linkte "INTEL E5300 DUAL CORE 2,60 GHZ 2MB 800 MHZ 775P TRAY FANSıZ" fansiz yaziyor büyük ihtimalle üzerindeki soğutucu olmayacak ben bunu anladım ama yanlışmı anlamışım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci soğutucu tavsiyesi
    3 gün önce açıldı
    işlemci tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ona dikat etmedim,eski soğutucuyu kulanabilirsin ozaman
  • Teşekkür ederim atyay...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.