Şimdi Ara

İşlemci mhz dalgalanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar. Bir sorum olacaktı amd fx x6 6100 işlemcim var 3.30 mhz normal frekansı yük ile 3.90 mhz oluyor ben bunu biostan amd turboyu açarak 4.50 mhz yaptım. Fakat cpu-z den baktığım kadarıyla işlemci frekansı sürekli 4.10 mhz ile 1.60 mhz arasında oynuyor saniye başı değişiyor. işlemci boşta olduğunda 1.60 mhz olduğunu biliyorum fakat bu işi çok hızlı yapıyor. böyle olması bilgisayara zarar verirmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

Herkese iyi forumlar. Bir sorum olacaktı amd fx x6 6100 işlemcim var 3.30 mhz normal frekansı yük ile 3.90 mhz oluyor ben bunu biostan amd turboyu açarak 4.50 mhz yaptım. Fakat cpu-z den baktığım kadarıyla işlemci frekansı sürekli 4.10 mhz ile 1.60 mhz arasında oynuyor saniye başı değişiyor. işlemci boşta olduğunda 1.60 mhz olduğunu biliyorum fakat bu işi çok hızlı yapıyor. böyle olması bilgisayara zarar verirmi.

Bana pek sorun gibi gelmedi açıkçası bir de görev yöneticisinden işlemlere bakabilsek o zaman bir şeyler söyleyebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen böyle gariplikler olabiliyor. Eğer siz başka overclock ayarı yapmışsanız belki voltaj yetmiyor diyeceğim. Eğer herhangi bir şey yapmadıysanız, boşverin böyle devam edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ramler 800 mhz görünüyor
    14 yıl önce açıldı
    İşlemci frekansı problemi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.