Şimdi Ara

İŞLEMCİ+KASA+ANAKART+RAM+EKRAN KARTI DAHA DÜŞÜK SİSTEM SADECE TAKAS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Türkçe Yazıyorum Satış Yok Sadece daha Düşük Pc ile çift çekirdek ile Üstüne para almak şartınla Takas Yaparım Onun haricinde Ölücüler Birşeyden Anlamayıpda ANladığını Sanan Arkadaşlar Mesaj Atmasın..İzmir İçidir sadece İzmir Dışıda Pm Atmasın

SATILIK DEĞİLDİR ÜRÜNLER SADECE DAHA DÜŞÜK SİSTEMLE TAKASLIKTIR SEBEBİDE OYUN OYNAMIYORUM SADECE İNTERNETE GİRİYORUM EN AZINDAN PARASI OLAN DÜŞÜK SİSTEMİ OLAN ALSIN KULLANSIN ABUK SUBUK RAKAMLAR MSJ ATMAYIN PİYASAYI GAYET İYİ BİLİYORUM ŞURDA EN UCUZU BİLMEM NE DEMEYİN GÜVENLİ SİTELERE BAKIN ÖYLE BAKIN

İşlemci Amd Athlon II X4 620 ( 3 AYLIK FATURASINLA )
    Anakart Gigabyte 785GT U3DH (3 AYLIK FATURASINLA ORJİNAL CD KİTAPCIĞINLA)
    RAM 2 GB DDR3 1333 HI-LEVEL SOĞUTUCULU ( 3 AYLIK ORJİNAL CDSİNLE FATURASINLA)
    POWER COLOR 4730 ( 1 AYLIK ORJİNAL KUTUSUNDA FATURASINLA ORJİNAL CDSİNLE)
    KASA DARK RACER OYUNCU KASASI (3 FANLI ŞEFFAF ) İNVENTUSTA VAR AYNISI 135 TL ( 1 AYLIK THERMALTAKE ARKAYA FAN TAKILDI 15 GÜNLÜK FANIDA)

Bu Ürünler karşılığında intel ya da amd çift çekirdek pc arıyorum AMD ATHLON X2 245 olabilir Takas yapabilceğim ya da başka çift çekirdek Olabilir ddr2 ramli Olabilir Ekran kartı daha düşük Olabilir Üstüne belli Fiyat vermek KAYDIYLA VE FATURALI KUTULU AZ KULLANILMŞ OLMAK KAYDIYLA TAKAS YAPILACAKTIR bunun Haricinde Şu Nekadar İSTERSİN BİLMEM NE DİYE MSJ ATMAYIN..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theone35 -- 19 Şubat 2010; 12:44:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.