Şimdi Ara

İşlemci intel q6600 lol kaldırır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakart; gigabyte ga 945gcm s2l soket 775 1066 MHz
    Ekrankartı; sapphire r7 240
    RAM; 4gb ddr2 333hz
    Psu;:450 w windows 7 ultimet 64 bit
    İşlemci almayı düşünüyorum yardımcı olabilirmisiniz
    Q6600 Intel düşünüyorum şuanda Intel pentium 4
    3 ghz takılı dar boğaz yapıyor FPS 50 den 07 _08 e kadar düşüyor macununu değiştim yinede düzelmedi.şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne oynuyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam anakart q serisini desteklemiyor sistemi satip yeni sistem topayin butcene uygun toplariz eskimis o sistem

• Lol oynamak için almıştım eski bir bilgisayardı işlemci çok eski dediler büçcem 100 _150 TL arası o yüzden sadece işlemci değişmek istemiştim 1066 hz q6600 olduğunu okudum bir siteden o yüzden bu işlemciyi sormuştum.

Peki benim anakart ne gibi işlemcileri kaldırabilir?

• başka bir sıkıntı vardır q6600 lolde 7 fps aldıracak işlemci değil. diğer bileşenlerin sıcaklıklarını aida 64 ve hardware monitör ile kontrol edin. bende aida 64 ve hardware yanlış gösteriyor.
    speedfan bende verimli bunu da öneririm.
  • Teşekkür ederim yardımlarınız için ben biraz daha imkânlarımı zorlayım olmazsa size tekrardan sorarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

başka bir sıkıntı vardır q6600 lolde 7 fps aldıracak işlemci değil. diğer bileşenlerin sıcaklıklarını aida 64 ve hardware monitör ile kontrol edin. bende aida 64 ve hardware yanlış gösteriyor.
    speedfan bende verimli bunu da öneririm.

Hocam şuan kullandığı işlemci Pentium 4 , q6600 almayı düşünüyormuş, anakartın işlemci desteğine baktım q serisini destekliyor

http://www.gigabyte.com/Support/GetCpuList/?Value=2669&Type=Product

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • serhdemir kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam ben takili sandim

• Teşekürler vallahi hepsini ucuzdan satacaktım saolun

• serhdemir kullanıcısına yanıt
    nasıl destekliyor hoca q serisi işlemcilerin yan taradında n/a yazıyor desteklemiyor demek o
  • e8xx serisi bi işlemci al oynadığın oyun lol ve ekran kartın r7 240 0 dan güncel sistem dizmeyeceksen hiç girme masraflara
  • anakart q serisi desteklemiyor xeonun da riskli olacağını düşünüyorum dolayısıyla e8400 e7500 tarzı işlemciler olabilir 30 lira falan ediyorlar zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÜSTAT XEON

nasıl destekliyor hoca q serisi işlemcilerin yan taradında n/a yazıyor desteklemiyor demek o

Dikkatimden kaçmış, uyarı için teşekkürler

• E8400 işlemci alıp o\c yapmanasıl olacak 1333 mhz işlemci 1066 mhz ankart yardımcı olabilirmisiniz.

• Ben bir hafta falan oynadım lol sistem e2160 3 gb ram hıs hd 4850 ekran kartı var sıkıntı yaşamamıştım diye hatırlıyorum hatta hala yüklü oyun duruyo galiba ama fps programı falan yok kaç fps verir bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.