Şimdi Ara

İşlemci ile ilgili yardım ?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde yeni bir oyuna başladım ama oyun çok takılıyor bazı sitelerden oyunun neden takıldığını öğrenmek için araştırdım işlemcimin düşük olduğunu öğrendim

benim işlemcim : Pentium(R) Dual Core CPU : E6600 @ 3.06GHz 3.07GHz

Sitede ise işlemcinin en az şu olması gerektiğini söylüyor :

Intel Core 2 Duo E6420 (2.13GHz) veya AMD Athlon 64 X2 5800+ (3.0GHz)

Ben bu işlemcileri internetten fiyatlarını araştırdım fakat bi fiyat bulamadım eğer bunlar gibi başka bi işlemci biliyorsanız veya hepsiburada gibi bi yerden satış linki verebilirseniz sevinirim ...

Eksik olduğunu gösteren resim :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercan21059 -- 3 Ağustos 2012; 23:40:11 >

• Kimse yardım etmiycekmi işlemci almam gerekiyor :S
  • diğer sistem bileşenlerin ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sisteminin özelliklerini tam olarak yaz işlemci-ram anakart-ekran kartı-ppower genel bir revizyona bakalım, birazda ayırt edebilecğin para miktarıı yaz sana şöyle max fayda sağlayacak değişiklikleri tavsiye etmeye çalışalım..
    oynadığın yeni oyunun adı nedir ?
  • Bilgisayarım :

6 gb ram 64 bit işletim sistemi
    300 gb harddisk ve oynayacağım oyun APB Reloaded . BU oyunu oynayabiliyorum fakat oynarken çok sık kasmalar oluyor o yüzden hiç tadını çıkaramıyorum sorun işlemcide galiba birde siz bakın

ayırabileceğim para 300-400 lira arası olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercan21059 -- 5 Ağustos 2012; 17:04:31 >

• Yeni bir işlemci alırsanız anakart ve ram değişecek.Ayrıca bana kalırsa yeni bir pc toplamanın zamanı gelmiş
  • işlemci değişince anakart ve ram değişecek demişsin yani işlemci değişince benim bu ram ve anakart çalışmaz mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercan21059 -- 6 Ağustos 2012; 21:31:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartınız 4350, bu kartla oyun oynamayı beklemeyin.

Anakartınızın tam modelini ve güç kaynağının(PSU) modelini yazar mısınız? Anakart modeli AIDA64 yazılımı aracılığıyla öğrenilebilir. PSU içinse kasayı açıp kontrol etmeniz lazım.

Pentium E6600 hala pek çok ihtiyacı karşılayabilecek bir işlemci, def. E6420'den falan çok daha hızlı. Bütçenize bakılırsa, HD 6870 gibi bir ekran kartı ekleyerek gayet iş görebilir PC'niz.
  • oyunun adı ne can you run it doğru düzgün bilgi veremiyor onun için soruyorum.
  • Oynayacağım oyunun adı > APB Reloaded < . Anakartım ise

PSU modelini kasayı açtığım zaman söyleyeceğim

HD 6870 lik bir ekran kartı internette bulamadım fakat HD 6850 lik ekran kartları var 6850 lik te çok fark yapar mı ?

http://www.hepsiburada.com/liste/sapphire-ati-hd6850-1gb-256bit-gddr5-directx-11-40nm-pci-e-21-x16-ekran-karti-11180-00-20r/productDetails.aspx?productId=bd56499&categoryId=204

Örneğin bu işimi görür mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercan21059 -- 7 Ağustos 2012; 5:19:37 >

• Birde bu kart işlemciyi boğabilir mi öyle şeyler duydum doğru mudur işlemciye zarar verirmi iyi bi ekran kartı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.