|
Merhaba öncelikle ana kartım foxcon g41 mxe ana kartın üstüne ilk başta Q8400 775 pin işlemci takmıştım bu ana kart bu işlemciyle sağalıklı bir şekilde çalışıyordu daha sonra bir tür arza gerçekleşti ardından bootmanger veya bios açmamaya başladı bende q 8300 takarak tekrar denedim ancak devamlı bios sesi hatası alıyorum bunun anlamı frekans hatası olabilir diye düşünüyorum alternatif çözüm yollarını denedim ancak işe yaramadı bende pentium duoal core e 5200 iki çekirdek işlemcisi takmak zorunda kaldım bütün birleşenler sağalam ve çalışıyor ancak belliki ana kartta bir hata meydana geliyor bu işlemcide güzel ancak ramlarım 800 mhz değerinde çalışıyor ve ekran kartını çalıştıramıyor bu işlemciyi 1 gb video kart ile kullanabiliyorum diyer 4 çekirdek üstü herhangi bir işlemci takmak istiyorum bunu nasıl gerçekleştirebilirim başka bir 775 pi ana karta baktığımda lga girişinde 2 adet spd kondansatörün eksik olduğunu fark ettim ancak bu bölümde ısıl işlem gerçekleştirmem oldukça zor havyanın sıcaklığı anında yuvadaki herşeyi dağatıyor sizce bu bir bios hatasımı spd kondansatörümü yoksa ramlarım arzamı verdi |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler