Şimdi Ara

İşlemci Fanı Ses Sorunu Acil Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işlemci fanını boyayım dedim boyadım spreyle sonra kurudu falan taktım ama çok kötü bir nasıl desem :D

''Rıhhhhh,vırrrr sesi geliyor sürekli yani fanı gerdiğimde gidiyor bu ses sonra yine geliyor''

Neyden kaynaklanıyor olabilir bu ses ?

+ Yeni fan alıcam sadece işlemci fanı ne öneriyorsunuz en fazla

15-20 lira ...

• Cnps90f soğutucu al. Dünden beri kullanıyorum. Fan kontrolcüye bağlayıp yada programdan RPM sini 1000 1400 arasına indir fısıltı gibi çalışıyor. Hemde bu kadar düşük rpm de işlemci kabul edilebilir sıcaklıklarda. (Athlon X4 645 için konuşuyorum) Stok fanla 2500 RPM de 50 C idi bu soğutucuyla hızı azaltmazsam 36 C işlemci sıcaklığı. (Ama biraz sesli çalışıyor) RPM yi 1000 1400 e indirirsem Imac kadar sessizleşiyor ve 45 50 C arasında kalıyor boşta. (Hemde ufacık htpc kasası) 1000 1400 az gelir dersen 1800 yaparsın. Soğutucunun intel desteği de var.Tüm işlemcilere uyuyor. Bu paraya daha iyisini vermezler bence. Vatanda 29 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 27 Eylül 2014; 8:56:32 >
  • İçini görmediğin kasanın fanını neden boyama ihtiyacı duydun neyse, fanın içine 1 damla yağ damlat, 1 damlayı geçme fazlayı dışarı atar her tarafı yağ yapar. Ses kesilmezse ondan sonra fan almayı düşünürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmk20 -- 27 Eylül 2014; 10:09:32 >
  • tmk20 kullanıcısına yanıt
    Kasa modlu :) Lef fanlar , Ve Yan Kapak Pleksi ;) Tavsiye için teşekkürler denicem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.