Bildirim
İşlemci fanı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hangi işlemciyi kullanıyorsun?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
intel core i3-3220 -
eğer sıcaklıklar şuan düşükse ve fanda fazla dönüyorsa, speedfan kullanarak hızını azaltabilirsiniz
fakat bu daha fazla ısınmasına sebep olabilir işlemcinin
öncelikle sıcaklıkları kontrol etmelisin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
CPU 34C bilmiyorum ama sanırım normal bir sıcaklık.Birşeyleri de kurcaladım speedfan ve biostan fan dönüş hızıyla ilgili şimdi şöyle bir durum oldu
bilgisayarı açtıktan 1 saat sonra başlayan ses pcyi açtıktan hemen sonra başlıyor hiç kesilmiyor kapatıncaya kadar kapatıyorum tekrar açıyorum 4-5 saat geçse de hiç çıkmıyor.Yani artık pc açılışlarında başlıyor hiç kesilmeden devam ediyor ya da hiç çıkmıyor sırf bu yüzden ses çıkmayana kadar 3-4 kere aç kapa yapıyorum pcyi -
Bios'u default ayarlara getirin. bir de sesin işlemci fanından geldiğinden emin misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Termal macunu yenilemeni öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
toz yok ise biostan fan ayalarını sillend mode yapın sorun tamamen çözülür -
Kasayı açtım ses tam olarak işlemci fanının bulunduğu yerden geliyor.Default ayarlara da alsam aynı ses var. -
silent moda da aldım ama hala aynı başka bir çözüm de yok galiba termal macunu yenileyecem son olarak o da fayda etmesse fanı değiştiririm diyorum -
O ses fanın bozulduğunu gösteriyor.Ancak genellikle önce psu fanı bozulur.Eğer sesin cpu fanından geldiğine eminsen üzerindeki etiketi ve onun altında bulunan plastik kapağı kaldırarak içine 1-2 damla yağ damlatırsan ses seviyesi bir miktar azalır.Ancak kesin çözüm işlemci fanını değiştirmektir.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- film izleme
- instagram linkleri uygulamada açılmıyor
- bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var
- udemy video indirme
- bios pili biterse ne olur
- bios nasıl açılır
- vram nedir
- video boyutu küçültme
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X