Bildirim
İşlemci fan deviri çok yavaş yardım edin lütfen
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
sıcaklığa göre hız değiştiriyorsa bundan niye rahatsız oluyorsunki olması gereken de o zaten insanlar genelde son hızda dönmesinden rahatsız olur işlemcin soğuk olduğu için 700 devirde dönüyor işlem yaptıkça ısınıp deviri yükseliyorsa sorun yok sen hep en yüksek devirde dönüp kafanı şişirmesini mi istiyorsun -
Yeni nesil anakartlarda; birçok BIOS Ayarları yapılarında olan özellikler sayesinde, birçok yönetim özelliği Windows işletim sistemi tarafından yönetilebilmektedir. Sisteminizdeki uygun donanımların voltaj, fan hızı ve sıcaklık değerlerini izleme (monitörize etme), fan hızlarını sıcaklık değerlerine göre değiştirebilme, sabit disklerin S.M.A.R.T. bilgilerine ulaşma ve sabit disk ısısını gösterme gibi özelliklere sahip popüler yazılımlar sisteminizde neler yapabileceği sahip olduğunuz donanıma, özellikle de algılayıcı (sensör) yongalara göre değişir. Anakart üreticilerinin destek sitelerinde de bu tür destek yazılımları bulunmaktadır. BIOS Ayarları {Q-Fan Control} ile uğraşmadan bu programlar yardımıyla bilgisayarınızın fan hızlarını sıcaklık değerlerine göre değiştirerek sessiz ve daha performanslı hale getirebilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X