Şimdi Ara

islemci degistim windows acilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

p5g41t-m lx anakart
    pentium 4 530 3.0 ghz
    1333mhz sogutuculu 4gb ram
    powercolor hd5670 ekran karti
    450watt psu

islemcimi core2quad q6600 ile degistirdim ve sistemim windows acilirken hos geldiniz diyor biraz bekliyince pc kapaniyor tekrar actigimdada ayni sizce ne yapmaliyim islemciyi dogru takmtim windows 7 ultimate 64 bit

SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR FANLAR TAM OTURMADIĞINDAN İŞLEMCİ ÇOK ISINIYORDU BİOSTAKİ DEĞERLER 80C Dİ VE 82-83 TE PC KAPANIYORDU FANI IYICE OTURTTUM VE ŞUAN PCDEN YAZIYORUM :D HERKESE TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tokatci3453616931 -- 28 Ağustos 2012; 21:06:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ayrica islemci taktiktan sonra hic biseye ellemedim bios vs oldugu gibi duruyor

• yeni bir işlemci taktıgında işletim sistemini formatlamam gerekior...
  • tesekkur ederim deniyip cevap yazacagim

• Formata gerek yoktur,Anakart ve hdd değişimi dışında formata gerek yok.http://forum.donanimhaber.com/m_12554333/tm.htm

Sorununuza gelince işlemci ve fanı düzgün taktığınızdan emin olun ve kablo bağlantılarını kontrol edin.
  • hocam duzgun olmasa hos geldinize gelmezdi diye dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cellat87

yeni bir işlemci taktıgında işletim sistemini formatlamam gerekior...

Bilmiyosun neden yanlış bilgi veriyosun ki format felan gerek yoktur normal açılması lazım ama bişeyler ters gitmiş belli bi bios ayarlarını default yap bakalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam ilk taktigimda new cpu installed dedi bios ve f1 to update new seytings f2 to use default settings demisti bende f2 demistim acilirkende boyle oldu iste

• Psu'nuz gerçek 450 watmı?Yoksa oem ürünlerin üzerinde yazana güvenmeyin.Bağlantıları kontrol edin.
  • F1 demeliydiniz
  • baglantilar dogru hocam fanida donuyor psu gercek 450 degil ama onceden calisiyodu sistem sorunsuz sekilde

• hocam ben pcden cok tirsan biriyim hardware degistikten sonra powere basar 1 metre uzaklasirim osekilde diyim size :D birde f1 i simdi nasil yapabilirim artik sormuyor

• up up up

• Psu yeterli olmayabilir bildiğim kadarı ile üzerinden çıkardığınız 84 wat taktığınız 105 wat tam yükte çeker sorun bundanda kaynaklanabilir.
  • hocam fakat windowsun hep ayni yerinde kapaniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ermvrs

hocam ben pcden cok tirsan biriyim hardware degistikten sonra powere basar 1 metre uzaklasirim osekilde diyim size :D birde f1 i simdi nasil yapabilirim artik sormuyor

Ya panpa yapılırmı bu ya bi sorsaydin yeni işlemci taktım ne gerekli diye tüh f1 e bassaydın bence bu sorun olmaz ama çözümü var ama bios her pc de ayrı olur onun için gözümle görmem lazım tüh

• hocam biosta nerelere girilicek siz yazin ben bulurum fakat cokme-yanma olmaz degilmi

• Yanma felan olmaz da bak sen bence şöyle yap sen kasayı aç kasada bios pili olacak onu çıkart hassas ol 1 dk bekle sonra tak pc açılınca bios sıfırlanır yeni donanıma göre ayar çeker google ye bios pili diye yaz nasıl çıkartılacagi yazıyo ama sakin ve hassas ol ama ilk önce bide şöyle yap biosa gir en son da default yazar ordaki seçenekleri bi yaz bakalım

• hocam pili denedim fakat biraz farkli cikaramadim direk biostan default yapsam ?

• sen beni dinle format at... psu yetersizolsa hec bişe calısmıo basıma geldi biliorum....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.