Şimdi Ara

İşlemci Değişti Performans Duştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD athlon x4 640 3.0 GHz işlemcimden memnundum bf4 ve onun değerindeki oyunları High ayarda 40-50 fps oynarken, fx x6 6300 işlemci aldım hem pc takılmalar var hem de fps 30 lara düştü. Neden olabilir?

anakart m5a87 asus
    ram 8 gb kingston hyprex
    ekran kartı hd6790

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buyur bu konuyu incelehttp://forum.donanimhaber.com/m_83993410/f_//tm.htm#84189112

• zaten hiç sevememiştim şu fx serisini..sanal çekirdek olmasından dolayı..dahası nette başka performans sorunları okuduğumu hatırlıyorum..uzak durmak lazım..en iyisi bir phenom x4 serisi işlemciyle düzeyli bir ilişki yaşamak..
  • Fx x6 6300 baya övdüler f/p dediler diye aldık eski athlon x4 daha performanslıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedhann

Fx x6 6300 baya övdüler f/p dediler diye aldık eski athlon x4 daha performanslıydı

satışta ilanınızı gördüm. athlon x4 gerçek 4 çekirdek bir işlemci..6300 almanıza pek gerek yoktu ama almışsınız hayırlısı olsun artık..yanlız şu var fx serileri için microsoft ta güncelleme olduğunu duymuştum.belki bu performans sorunları içindir. bir araştırsanız iyi olur..ben de phenom2 550 kullanıyorum çift çekirdek bir sıkıntısını görmedim ama bende dört çekirdekliye geçmek istiyorum. fazla bir şey farkedecğini de zannetmiyorum ya iş olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmedhann

Fx x6 6300 baya övdüler f/p dediler diye aldık eski athlon x4 daha performanslıydı

aynı işlemciyle 7790 kullanarak high da 50-60 fps arası oynuyorum bf4 ü. yani olay işlemci serisinde değil. Senin işlemcinde.

Sıcaklık kontrolleri yap. ısı değeri yükseldiği için işlemciye giren voltaj azalıyor o da performans kaybı olabilir.(Eğer sorun bundan dolayıysa gidip hemen stok fan ı değiştir hem süpürge gibi hem etkili değil.)
  • mehmedhann kullanıcısına yanıt
    windows'u yeniden kurdun mu ?
    Bende phenom II'den FX'e geciste once tembellik yapip windows'u yeniden kurmamistim.
    Ufak, tefek hatalar verdikten sonra bir gun goctu, temiz kurulumdan sonra kendine geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oracle8 O kullanıcısına yanıt
    Hocam temiz bir format atacağım ama netten windows 8.1 ya da 7 ultimate bulamadım bulup atacağım o zmn düzeleceğine inanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.