Şimdi Ara

İŞLEMCİ & ANAKART Tavsiyesi (OFİS İÇİN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    SEAGATE 400GB 7200.10 16MB NCQ
    SAPPHİRE HD4650 512MB GDDR3
    LG DVD-RW
    ELİXİR 2X2GB DD2 800MHZ
    COOLER MASTER ELITE RC-339 420W

Bunlara ek olarak İşlemci ve Anakart alınacak İNTEL AMD farketmez..

Düşündüklerim;

PENTİUM DUAL-CORE E6300 2.8GHZ + GİGABYTE G31 = 240 TL
    AMD ATHLON II X4 620 2.6GHZ + GİGABYTE MA785GM-US2H = 350 TL

Sizce hangisini alayım 110 lira fark vermeye değer mi? kullanacağım iş belli ofis üzerine.. sanırsam intel işlemci 65w harcıyor amd ise 95w.. Ofis uygulamalarında intel mi yoksa amd mi ağır basar ??
    son sorum x4 amd sisteme ddr2 çok mu dandik olur ?

• x4 sisteme ddr2 dandik olmaz da, athlon x4 am3 sınırlı olmasın sakın? Performansından yitmesin, bazı işlemciler belleklerinin data hızı uyuşmayınca perfomansı yarım oluyormuş diye sallıyım ben Valla sana farkı olsa olsa daha iyi enerji tasarrufu özellikleri olan daha yeni bir anakart almış olman olur. İşlemciler zaten özellikleri belli aldığın vakit. Anakartını aynı fiyata asus m4a785td-V evo ile değiştirmeni öneririm. Benim bildiğim 785glerin en iyisi o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

x4 sisteme ddr2 dandik olmaz da, athlon x4 am3 sınırlı olmasın sakın? Performansından yitmesin, bazı işlemciler belleklerinin data hızı uyuşmayınca perfomansı yarım oluyormuş diye sallıyım ben Valla sana farkı olsa olsa daha iyi enerji tasarrufu özellikleri olan daha yeni bir anakart almış olman olur. İşlemciler zaten özellikleri belli aldığın vakit. Anakartını aynı fiyata asus m4a785td-V evo ile değiştirmeni öneririm. Benim bildiğim 785glerin en iyisi o.

hmm

diyosun ki asus 785evo + ddr3 bellek

AMD X4 620
    ASUS 785G EVO
    2GB Hyperx DDR3 1333MHz CL7 TEK MODÜL = 480 LİRA

??

• M3A76-CM AM2+ AMD 760G/SB710 DDR2 1066MHz DVI&VGA Anakart

WorldCard ile 5 Taksit %12 İndirim 69 $+KDV 121 TL

Athlon II X4 620 AM3 2.6GHz 2MB Cache 45nm İşlemci

WorldCard ile 5 Taksit %12 İndirim 114 $+KDV 198 TL

Güzel ikili..

• Valla gidip en pahalısından bellek alırsan lafım olamaz hiçbir şekilde. Hilevel 1333 almayı dene. 2x2gb al. 150tl ver çık işin içinden. Öbür belleği başka bilgisayara kullanırsın ya da photoshop yapıyorsan faydasını görürsün. Tercih senin. Ucuzu.com ve cimri.com da fiyat araştırması yapabilirsin. Akakce.com da bunlara dahil. Almadan önce incehesap.com'la ve buroteknik.com'la kıyaslamanı öneririm geçen yeni bilgisayar topladım oradan aldım havaleyle.
  • AMD ATHLON II X4 620 2.6GHZ + GİGABYTE MA785GM-US2H = 350 TL

bu sisteme kafam yatıyor. halihazır elimde ram var boşuna para vermeyim diyorum. zaten uçmuş fiyatlar.
  • bilgisayar ofis içinse ekran kartını satabilirsin alacağın anakartta zaten onboard ekran kartı var :) ofis için iyi bir ikili olmuş bu arada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci tavsiyesi
    2 hafta önce açıldı
    işlemci tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.