Sizce hangisini alayım 110 lira fark vermeye değer mi? kullanacağım iş belli ofis üzerine.. sanırsam intel işlemci 65w harcıyor amd ise 95w.. Ofis uygulamalarında intel mi yoksa amd mi ağır basar ?? son sorum x4 amd sisteme ddr2 çok mu dandik olur ?
x4 sisteme ddr2 dandik olmaz da, athlon x4 am3 sınırlı olmasın sakın? Performansından yitmesin, bazı işlemciler belleklerinin data hızı uyuşmayınca perfomansı yarım oluyormuş diye sallıyım ben Valla sana farkı olsa olsa daha iyi enerji tasarrufu özellikleri olan daha yeni bir anakart almış olman olur. İşlemciler zaten özellikleri belli aldığın vakit. Anakartını aynı fiyata asus m4a785td-V evo ile değiştirmeni öneririm. Benim bildiğim 785glerin en iyisi o.
quote:
Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan
x4 sisteme ddr2 dandik olmaz da, athlon x4 am3 sınırlı olmasın sakın? Performansından yitmesin, bazı işlemciler belleklerinin data hızı uyuşmayınca perfomansı yarım oluyormuş diye sallıyım ben Valla sana farkı olsa olsa daha iyi enerji tasarrufu özellikleri olan daha yeni bir anakart almış olman olur. İşlemciler zaten özellikleri belli aldığın vakit. Anakartını aynı fiyata asus m4a785td-V evo ile değiştirmeni öneririm. Benim bildiğim 785glerin en iyisi o.
hmm
diyosun ki asus 785evo + ddr3 bellek
AMD X4 620 ASUS 785G EVO 2GB Hyperx DDR3 1333MHz CL7 TEK MODÜL = 480 LİRA
WorldCard ile 5 Taksit %12 İndirim 114 $+KDV 198 TL
Güzel ikili..
Valla gidip en pahalısından bellek alırsan lafım olamaz hiçbir şekilde. Hilevel 1333 almayı dene. 2x2gb al. 150tl ver çık işin içinden. Öbür belleği başka bilgisayara kullanırsın ya da photoshop yapıyorsan faydasını görürsün. Tercih senin. Ucuzu.com ve cimri.com da fiyat araştırması yapabilirsin. Akakce.com da bunlara dahil. Almadan önce incehesap.com'la ve buroteknik.com'la kıyaslamanı öneririm geçen yeni bilgisayar topladım oradan aldım havaleyle.